Hoe breng ik mijn kind structuur bij

Een gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek dat ouders en hun kinderen leert gelukkiger, rustiger en gestructureerder te leven.Steeds meer kinderen hebben moeite om hun leven te organiseren: hun kamer is een puinhoop, ze kunnen zich niet concentreren en vergeten honderd en een dingen. Ook bij ons, volwassenen, leidt dit tot stress over lunchpakketjes, gymkleren die eigenlijk gisteren al in de was moesten, gesjees naar muziekschool en clubjes. Zijn we zelf wel zo georganiseerd bezig?Dit boek helpt je om samen met je kind de dagdagelijkse taken gestructureerderaan te pakken. Een handig stappenplan zet je op een speelse manier op de juiste weg. Het resultaat? Gelukkigere en rustigere kinderen, een harmonieuzer gezinsklimaat en dus ook tevreden ouders!Wendy Peerlings is onderzoeksmedewerker aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Ze heeft een drukke praktijk als psychomotorisch therapeute, waar ze kinderen begeleidt die moeite hebben om dingen gestructureerd aan te pakken. Ze schreef eerder ook al Mijn kind is onhandig, een veelgelezen boek over visuomotorische problemen bij kinderen.'Ieder gezin heeft nood aan structuur. Voor de ene ouder is dat een eenvoudige opdracht, voor de andere een hels karwei. Maar nu is er dit boek, dat alles zo duidelijk beschrijft dat zelfs een chaotische ouder kan leren hoe hij zijn kind de o zo nodige structuur kan geven.' - Wendy Bosmans, psychologe en Supernanny

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401407038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Het boek dat ouders en hun kinderen leert gelukkiger, rustiger en gestructureerder te leven.

Steeds meer kinderen hebben moeite om hun leven te organiseren: hun kamer is een puinhoop, ze kunnen zich niet concentreren en vergeten honderd en een dingen. Ook bij ons, volwassenen, leidt dit tot stress over lunchpakketjes, gymkleren die eigenlijk gisteren al in de was moesten, gesjees naar muziekschool en clubjes. Zijn we zelf wel zo georganiseerd bezig?

Dit boek helpt je om samen met je kind de dagdagelijkse taken gestructureerder
aan te pakken. Een handig stappenplan zet je op een speelse manier op de juiste weg. Het resultaat? Gelukkigere en rustigere kinderen, een harmonieuzer gezinsklimaat en dus ook tevreden ouders!

Wendy Peerlings is onderzoeksmedewerker aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Ze heeft een drukke praktijk als psychomotorisch therapeute, waar ze kinderen begeleidt die moeite hebben om dingen gestructureerd aan te pakken. Ze schreef eerder ook al Mijn kind is onhandig, een veelgelezen boek over visuomotorische problemen bij kinderen.

'Ieder gezin heeft nood aan structuur. Voor de ene ouder is dat een eenvoudige opdracht, voor de andere een hels karwei. Maar nu is er dit boek, dat alles zo duidelijk beschrijft dat zelfs een chaotische ouder kan leren hoe hij zijn kind de o zo nodige structuur kan geven.' - Wendy Bosmans, psychologe en Supernanny

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401407038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99