Het tijdperk van Agile

Hoe slimme bedrijven hun manier van werken transformeren

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Stephen Denning

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Agile verovert in rap tempo het bedrijfsleven. Organisaties die Agile Management omarmen leveren meer waarde voor de klant: ze verbeteren de kwaliteit, brengen innovaties sneller op de markt en zijn beter in staat zich aan te passen aan nieuwe klantbehoeften en technologische ontwikkelingen. Agile is overal toepasbaar - een bedrijf hoeft niet Agile geboren te worden, want zelfs een eeuwenoude bank als Barclays maakt met veel succes de overstap. Dit boek bevat tientallen praktijkvoorbeelden van uiteenlopende bedrijven als Etsy, Barclays, Spotify en Microsoft. Denning introduceert de drie wetten van Agile Management (team, klant en netwerk) en helpt je een nieuwe mindset te ontwikkelen, belemmeringen te overwinnen en de hele organisatie wendbaarder te maken. Agile is geen bevlieging die wel weer overwaait - we leven in een tijdperk waarin Agile werken het nieuwe normaal is, want niet alleen geeft het medewerkers meer voldoening en klanten een beter product, het is de enige manier om in een snel veranderende wereld te overleven. Dus doe wat tienduizenden andere bedrijven al eerder deden, maak de overstap naar Agile en creëer meer waarde met minder werk. Dit boek is niet alleen een handleiding voor iedere organisatie die Agile in het DNA wil krijgen, maar ook een betoog voor een nieuwe manier van werken in de 21ste eeuw waarbij de klant (en niet de aandeelhouder) centraal staat. Over de auteur: Stephen Denning is een gerenommeerd managementdenker, een veelgevraagd spreker en een populaire columnist. Hij bekleedde een managementpositie bij de World Bank en is nu lid van de adviesraad van het Drucker Forum. Hij is een van de leidende figuren van de Agile beweging en zat jarenlang in het bestuur van de Scrum Alliance. Tientallen bedrijven over de hele wereld vragen hem om advies. Stephen woont in Washington. Hij schreef diverse andere boeken, waaronder de bestseller "The Leader's Guide to Radical Management".

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen Denning
Uitgever
Nubiz
ISBN
9789492790149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Agile verovert in rap tempo het bedrijfsleven. Organisaties die Agile Management omarmen leveren meer waarde voor de klant: ze verbeteren de kwaliteit, brengen innovaties sneller op de markt en zijn beter in staat zich aan te passen aan nieuwe klantbehoeften en technologische ontwikkelingen. Agile is overal toepasbaar - een bedrijf hoeft niet Agile geboren te worden, want zelfs een eeuwenoude bank als Barclays maakt met veel succes de overstap.

Dit boek bevat tientallen praktijkvoorbeelden van uiteenlopende bedrijven als Etsy, Barclays, Spotify en Microsoft. Denning introduceert de drie wetten van Agile Management (team, klant en netwerk) en helpt je een nieuwe mindset te ontwikkelen, belemmeringen te overwinnen en de hele organisatie wendbaarder te maken. Agile is geen bevlieging die wel weer overwaait - we leven in een tijdperk waarin Agile werken het nieuwe normaal is, want niet alleen geeft het medewerkers meer voldoening en klanten een beter product, het is de enige manier om in een snel veranderende wereld te overleven. Dus doe wat tienduizenden andere bedrijven al eerder deden, maak de overstap naar Agile en creëer meer waarde met minder werk.

Dit boek is niet alleen een handleiding voor iedere organisatie die Agile in het DNA wil krijgen, maar ook een betoog voor een nieuwe manier van werken in de 21ste eeuw waarbij de klant (en niet de aandeelhouder) centraal staat.

Over de auteur:
Stephen Denning is een gerenommeerd managementdenker, een veelgevraagd spreker en een populaire columnist. Hij bekleedde een managementpositie bij de World Bank en is nu lid van de adviesraad van het Drucker Forum. Hij is een van de leidende figuren van de Agile beweging en zat jarenlang in het bestuur van de Scrum Alliance. Tientallen bedrijven over de hele wereld vragen hem om advies. Stephen woont in Washington. Hij schreef diverse andere boeken, waaronder de bestseller "The Leader's Guide to Radical Management".

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen Denning
Uitgever
Nubiz
ISBN
9789492790149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99