Het Super Meditatie Dieet

Bereik je streefgewicht met meditatie

Prijs € 12,50

Niet beschikbaar

Jethro van der Wilk

MP3 | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je slank de zomer in? Doe dan het Super Meditatie Dieet! Jethro van der Wilk viel 37 kilo af met deze methode. Wil jij ook je streefgewicht bereiken? Bestel dan deze download. Inclusief receptenboek (geleverd als pdf).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jethro van der Wilk
Voorgelezen door
Jethro van der Wilk
Uitgever
Paradidakt
ISBN
9789077609514
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
71 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wil je slank de zomer in? Doe dan het Super Meditatie Dieet! Jethro van der Wilk viel 37 kilo af met deze methode. Wil jij ook je streefgewicht bereiken? Bestel dan deze download. Je krijgt er een receptenboek bij (geleverd als pdf).

Jethro van der Wilk heeft zijn eerste meditatie luisterboek uitgebracht in samenwerking met Ervee van der Wilk. Het is het eerste meditatie luisterboek van Paradidakt sinds 2009. Jethro heeft er al zijn ervaringen tijdens zijn afslankperiode zodanig in verwerkt zodat iedereen die ervoor open staat, er ook door kan afslanken.

Jethro is een echte ervaringsdeskundige geworden op het gebied van afslanken. Hij zelf is door deze methode 37 kilo afgevallen. Veel mensen vragen ons hoe hij dat heeft gedaan, en nog belangrijker: hoe hij zijn dieet volhield. De antwoorden op deze vragen staan op dit luisterboek. Zijn geheime wapen was en is meditatie. Het is een uniek luisterboek van 77 minuten lang met zeven verschillende meditaties geworden die hij ingesproken heeft. Alle tracks worden begeleid door meditatiemuziek geschreven en gespeeld door Jethro en Ervee. Deze sjamanistische meditatie muziek is speciaal gecomponeerd om je trance niveau te verdiepen en om je in contact te brengen met je goddelijke bron. Ervee speelt daarbij op zijn Afrikaanse djembe en Jethro op zijn harmonium uit India. Of je nu 3 kilo, 5 kilo, 30 kilo of 100 kilo wilt afvallen, dit luisterboek gaat er voor zorgen dat jij dat kunt bereiken. Ook jij kunt je streefgewicht bereiken door te mediteren. Als extra bijlage krijg je een receptenboek met leuke en gemakkelijk te maken recepten. Dit boekje staat vol tips en handige richtlijnen. Je kunt dit luisterboek ook gebruiken als je een ander dieet of voedselplan volgt, de geleide meditaties zullen je dan verder begeleiden. Denk niet langer na maar ga met een slank en gezond gevoel de zomer in!

Inhoud
1. Hoe werkt het Super Meditatie Dieet – 17 minuten
2. De goddelijke bron meditatie – geleide meditatie – 30 minuten
3. Goed de dag in meditatie – 4 minuten
4. Goed de nacht in Meditatie – 2:30 minuten
5. Visualiseer je ideale zelf – 15 minuten
6. Weersta verleidingen meditatie – 7:30 minuten
7. Herstart Meditatie – 2:15 minuten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jethro van der Wilk
Voorgelezen door
Jethro van der Wilk
Uitgever
Paradidakt
ISBN
9789077609514
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99