Het recht van de macht

Prijs € 12,50

Uitverkocht

D. Baldacci

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'WATERGATE IS ER KINDERSPEL BIJ EN DE LEZER HOUDT ER EEN SLECHTE NACHTRUST AAN OVER.' - DE VOLKSKRANTTijdens een klusje in een villawijk is inbreker Luther Whitney ongewild getuige van een afgrijselijke sc : voor zijn ogen wordt een vrouw doodgeschoten, nadat haar stomdronken minnaar heeft geprobeerd haar te verkrachten. Het dodelijke schot wordt gelost door een veiligheidsagent, die verantwoordelijk is voor het leven van zijn baas. Zijn baas is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten...Tot zijn verbijstering moet Luther toezien hoe de presidenti medewerkers alle sporen van de moord koelbloedig en systematisch uitwissen.Luther weet te ontsnappen, maar helaas niet onopgemerkt. Geschokt door deze manifestatie van corruptie en machtsmisbruik neemt hij zich voor het staatshoofd aan de schandpaal te nagelen. Hij staat voor de taak de verbijsterende waarheid boven tafel te krijgen en het recht te doen zegevieren...David Baldacci (1960) werd geboren in Virginia in de Verenigde Staten. Na zijn studies politieke wetenschappen en rechten werkte hij negen jaar lang als advocaat in Washington D.C. In 1996 brak hij internationaal door met zijn bestseller Het recht van de macht, die later verfilmd werd door Clint Eastwood.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Baldacci
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022992890
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
468

Beschrijving

'WATERGATE IS ER KINDERSPEL BIJ EN DE LEZER HOUDT ER EEN SLECHTE NACHTRUST AAN OVER.' - DE VOLKSKRANT
Tijdens een klusje in een villawijk is inbreker Luther Whitney ongewild getuige van een afgrijselijke sc : voor zijn ogen wordt een vrouw doodgeschoten, nadat haar stomdronken minnaar heeft geprobeerd haar te verkrachten. Het dodelijke schot wordt gelost door een veiligheidsagent, die verantwoordelijk is voor het leven van zijn baas. Zijn baas is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten...
Tot zijn verbijstering moet Luther toezien hoe de presidenti medewerkers alle sporen van de moord koelbloedig en systematisch uitwissen.
Luther weet te ontsnappen, maar helaas niet onopgemerkt. Geschokt door deze manifestatie van corruptie en machtsmisbruik neemt hij zich voor het staatshoofd aan de schandpaal te nagelen. Hij staat voor de taak de verbijsterende waarheid boven tafel te krijgen en het recht te doen zegevieren...
David Baldacci (1960) werd geboren in Virginia in de Verenigde Staten. Na zijn studies politieke wetenschappen en rechten werkte hij negen jaar lang als advocaat in Washington D.C. In 1996 brak hij internationaal door met zijn bestseller Het recht van de macht, die later verfilmd werd door Clint Eastwood.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Baldacci
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022992890
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
468

Actuele bestsellers!

  • 22,95
  • 22,00
  • 24,99
  • 34,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 17,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 18,99