Het piratenmaal seizoensTopper-pakket, 3 exx.

Prijs € 30,00

Uitverkocht

Jonny Duddle

onbekend | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het piratenmaal SeizoensTopper-pakket, 3 exx.Dappere zeerovers en stoere landrotten opgelet! In 'Het piratenmaal' vertelt Jonny Duddle een origineel en prachtig geïllustreerd piratenverhaal, met een spannende en verrassende uitklappagina aan het eind. Een oude fiedelaar zingt over een gezonken schat. Piratenkapitein Paarsbaard hoort het lied en gaat samen met zijn stoere bemanning en de fiedelaar ter zee. De fiedelaar waarschuwt onderweg voor het gevaar dat de bemanning wacht, maar kapitein Paarsbaard lapt dat aan zijn houten poot. Had ie dat nou maar niet gedaan...Van 1 oktober tot en met 31 december 2013 als SeizoensTopper extra aantrekkelijk geprijsd!"Zeer geslaagd verhaal, met spanning, avontuur, humor en een onverwacht einde." - NBD Biblion "'Het piratenmaal' leent zich dan ook om vaak (voor) te lezen en veel in te ontdekken." - kinderboekenpraatjes.nl 'Superleuk' - MargrietJonny Duddle is illustrator en concept artist. Zijn werk voor de film 'The Pirates!' inspireerde hem tot het prentenboekendebuut 'Het piratenmaal', dat direct een internationale bestseller werd. Voor zijn tweede boek 'Piraten in de straat' ontving hij de prestigieuze Waterstone's Children's Book Prize.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jonny Duddle
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026135897
Bindwijze
onbekend
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving


Het piratenmaal SeizoensTopper-pakket, 3 exx.

Dappere zeerovers en stoere landrotten opgelet! In 'Het piratenmaal' vertelt Jonny Duddle een origineel en prachtig geïllustreerd piratenverhaal, met een spannende en verrassende uitklappagina aan het eind.
Een oude fiedelaar zingt over een gezonken schat. Piratenkapitein Paarsbaard hoort het lied en gaat samen met zijn stoere bemanning en de fiedelaar ter zee. De fiedelaar waarschuwt onderweg voor het gevaar dat de bemanning wacht, maar kapitein Paarsbaard lapt dat aan zijn houten poot. Had ie dat nou maar niet gedaan...

Van 1 oktober tot en met 31 december 2013 als SeizoensTopper extra aantrekkelijk geprijsd!

"Zeer geslaagd verhaal, met spanning, avontuur, humor en een onverwacht einde." - NBD Biblion
"'Het piratenmaal' leent zich dan ook om vaak (voor) te lezen en veel in te ontdekken." - kinderboekenpraatjes.nl
'Superleuk' - Margriet

Jonny Duddle is illustrator en concept artist. Zijn werk voor de film 'The Pirates!' inspireerde hem tot het prentenboekendebuut 'Het piratenmaal', dat direct een internationale bestseller werd. Voor zijn tweede boek 'Piraten in de straat' ontving hij de prestigieuze Waterstone's Children's Book Prize.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jonny Duddle
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026135897
Bindwijze
onbekend
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99