Het pensioenkasteel (e-Book)

Een rondgang door de twaalf kamers van een veelbelovend pensioen

Prijs € 22,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Cees Harmsen

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Met pensioen gaan betekent voor veel mensen het begin van een levensfase waarin niets meer hoeft en veel mag. Dat klinkt aanlokkelijk, maar is dat ook zo? 'Het grote genieten' en 'het lekker rustig aandoen' leiden in alle eerlijkheid maar al te vaak tot monotone en weinig uitdagende weken, maanden, jaren. Wil je dat echt? Ben je niet eerder op zoek naar een meer intense en actieve invulling van je pensioentijd? Je hebt gemiddeld genomen meer levensjaren voor de boeg dan de vorige generaties die met pensioen gingen en met enig geluk ben je vaak nog behoorlijk fit en vitaal. En heb je het financieel goed op orde. Dus wat ga je doen als het werk naar de achtergrond verdwijnt? Hoe ga jij invulling geven aan de zee van tijd die voor je ligt? Doe jezelf (en je partner) daarom een groot plezier en neem een bezoek aan het Pensioenkasteel. In dit boek vind je bruikbare adviezen, oefeningen en antwoorden op de vraag hoe jij van de derde fase van je leven een prachtige fase kunt maken. Cees Harmsen vergelijkt het pensioen meteen fraai kasteel en neemt je in zijn rol als gids mee op een rondgang door twaalf belangrijke kamers. Die rondleiding verandert je kijk op jouw pensioen voor altijd. Trefwoorden: 57 53 58

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cees Harmsen
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462962132
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
6871883 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Met pensioen gaan betekent voor veel mensen het begin van een levensfase waarin niets meer hoeft en veel mag. Dat klinkt aanlokkelijk, maar is dat ook zo? 'Het grote genieten' en 'het lekker rustig aandoen' leiden in alle eerlijkheid maar al te vaak tot monotone en weinig uitdagende weken, maanden, jaren.

Wil je dat echt? Ben je niet eerder op zoek naar een meer intense en actieve invulling van je pensioentijd? Je hebt gemiddeld genomen meer levensjaren voor de boeg dan de vorige generaties die met pensioen gingen en met enig geluk ben je vaak nog behoorlijk fit en vitaal. En heb je het financieel goed op orde. Dus wat ga je doen als het werk naar de achtergrond verdwijnt? Hoe ga jij invulling geven aan de zee van tijd die voor je ligt?

Doe jezelf (en je partner) daarom een groot plezier en neem een bezoek aan het Pensioenkasteel. In dit boek vind je bruikbare adviezen, oefeningen en antwoorden op de vraag hoe jij van de derde fase van je leven een prachtige fase kunt maken. Cees Harmsen vergelijkt het pensioen meteen fraai kasteel en neemt je in zijn rol als gids mee op een rondgang door twaalf belangrijke kamers. Die rondleiding verandert je kijk op jouw pensioen voor altijd.

Trefwoorden: 57 53 58

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cees Harmsen
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462962132
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
6871883 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99