Het ontwaakte brein

Ontdek de spirituele kracht van je hersenen

Prijs € 24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Lisa Miller

Paperback | Oktober 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een ontwaakt brein, voor veerkracht en een betere gezondheid New York Times-bestsellerauteur Lisa Miller onthult de neurowetenschap van spiritualiteit en laat zien dat een ‘ontwaakt brein’ kan zorgen voor een betere gezondheid, veerkracht en voldoening – én ze laat zien dat dit voor iedereen mogelijk is. Haar verhaal begint met een ceremonie in een zweethut; hoe komt een nuchtere wetenschapper daar terecht? In Het ontwaakte brein vertelt Lisa Miller over de aanleiding: ze probeert al lang vergeefs zwanger te worden en bovendien doet ze al langer onderzoek naar spiritualiteit. Zij ontdekte dat ons brein twee ‘standen’ heeft: het bewuste brein en het ontwaakte brein – wat je de spirituele stand zou kunnen noemen. Deze twee modi zijn enorm bepalend voor hoe je het leven ervaart. Lisa Miller laat aan de hand van haar eigen onderzoek zien hoe je deze spirituele stand aan kunt zetten en hoe je deze standen zelf kunt leren gebruiken voor meer rust en geluk in je leven. Lisa Miller, hoogleraar aan Columbia University, is oprichter en directeur van het Spirituality Mind Body Institute. Zij schreef de bestseller The Spiritual Child: The New Science of Parenting for Health and Lifelong Thriving (2015). Voor haar baanbrekende artikel over spiritualiteit onder jongeren ontving ze de prestigieuze William T. Grant Scholars Award, om verder onderzoek te verrichten naar spiritualiteit en veerkracht. Ze woont in Connecticut met haar man en drie kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisa Miller
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000367382
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Een ontwaakt brein, voor veerkracht en een betere gezondheid

New York Times-bestsellerauteur Lisa Miller onthult de neurowetenschap van spiritualiteit en laat zien dat een ‘ontwaakt brein’ kan zorgen voor een betere gezondheid, veerkracht en voldoening – én ze laat zien dat dit voor iedereen mogelijk is.

Haar verhaal begint met een ceremonie in een zweethut; hoe komt een nuchtere wetenschapper daar terecht? In Het ontwaakte brein vertelt Lisa Miller over de aanleiding: ze probeert al lang vergeefs zwanger te worden en bovendien doet ze al langer onderzoek naar spiritualiteit. Zij ontdekte dat ons brein twee ‘standen’ heeft: het bewuste brein en het ontwaakte brein – wat je de spirituele stand zou kunnen noemen. Deze twee modi zijn enorm bepalend voor hoe je het leven ervaart. Lisa Miller laat aan de hand van haar eigen onderzoek zien hoe je deze spirituele stand aan kunt zetten en hoe je deze standen zelf kunt leren gebruiken voor meer rust en geluk in je leven.

Lisa Miller, hoogleraar aan Columbia University, is oprichter en directeur van het Spirituality Mind Body Institute. Zij schreef de bestseller The Spiritual Child: The New Science of Parenting for Health and Lifelong Thriving (2015). Voor haar baanbrekende artikel over spiritualiteit onder jongeren ontving ze de prestigieuze William T. Grant Scholars Award, om verder onderzoek te verrichten naar spiritualiteit en veerkracht. Ze woont in Connecticut met haar man en drie kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisa Miller
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000367382
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99