Het ontluiken van de sensuele vrouw

de kracht van erotische onschuld

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Saida Désilets

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontwikkel je vitale seksuele energie en geniet Taoïstische oefeningen voor vrouwen Het ontluiken van de sensuele vrouw nodigt je uit om te ervaren wat het betekent om een erotisch vitale vrouw te zijn, vol compassie. Leer je innerlijke stem te volgen en behendig te laveren tussen de dagelijkse uitdagingen door je aangeboren vrouwelijke wijsheid aan te spreken. Ontwikkel je vitale (seksuele) energie en geniet van betere relaties, meer levenslust en een grotere orgastische potentie. Verdiep je integriteit en activeer je kracht. Verbreed je seksuele reacties door een nieuwe kijk op het orgasme. Maak kennis met oude taoïstische oefeningen. Ontdek nieuwe dimensies in seksualiteit en bewustzijn, door je erotische vrouwelijke onschuld wakker te kussen. Saida Désilets representeert een nieuwe generatie Universal Tao?instructrices en is de grondlegger van "Jade Goddess, the art of succulent living", een internationaal erkende training en inspirerende levenswijze die vrouwen vertrouwd maakt met hun seksuele energie en hun leert er meer kracht aan te ontlenen. Mantak Chia in het woord vooraf: "Ik ben ervan overtuigd dat Het ontluiken van de sensuele vrouw een unieke en belangrijke verrijking betekent voor zowel de taoïstische gemeenschap als het algemene publiek. Dit boek verenigt filosofische en technische concepten op een eenvoudige en tegelijkertijd tot nadenken stemmende manier. Zo inspireert Saida lezers om de weg van de Tao te zien als een praktisch, verrijkend pad." Saida Désilets Het ontluiken van de sensuele vrouw ? 22,50 17 x 24 cm, 320 blz. Paperback Geïllustreerd Vertaald door Ananto Dirksen Verschijnt april 2008 isbn 978 90 6963 807 2 nur 865, 728 altamira?becht Seksualiteit

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saida Désilets
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638072
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Beschrijving

Ontwikkel je vitale seksuele energie en geniet
Taoïstische oefeningen voor vrouwen

Het ontluiken van de sensuele vrouw nodigt je uit om te ervaren wat het betekent om een erotisch vitale vrouw te zijn, vol compassie. Leer je innerlijke stem te volgen en behendig te laveren tussen de dagelijkse uitdagingen door je aangeboren vrouwelijke wijsheid aan te spreken.
Ontwikkel je vitale (seksuele) energie en geniet van betere relaties, meer levenslust en een grotere orgastische potentie.
Verdiep je integriteit en activeer je kracht.
Verbreed je seksuele reacties door een nieuwe kijk op het orgasme.
Maak kennis met oude taoïstische oefeningen.
Ontdek nieuwe dimensies in seksualiteit en bewustzijn, door je erotische vrouwelijke onschuld wakker te kussen.

Saida Désilets representeert een nieuwe generatie Universal Tao?instructrices en is de grondlegger van "Jade Goddess, the art of succulent living", een internationaal erkende training en inspirerende levenswijze die vrouwen vertrouwd maakt met hun seksuele energie en hun leert er meer kracht aan te ontlenen.

Mantak Chia in het woord vooraf:
"Ik ben ervan overtuigd dat Het ontluiken van de sensuele vrouw een unieke en belangrijke verrijking betekent voor zowel de taoïstische gemeenschap als het algemene publiek. Dit boek verenigt filosofische en technische concepten op een eenvoudige en tegelijkertijd tot nadenken stemmende manier. Zo inspireert Saida lezers om de weg van de Tao te zien als een praktisch, verrijkend pad."

Saida Désilets
Het ontluiken van de sensuele vrouw
? 22,50

17 x 24 cm, 320 blz.
Paperback
Geïllustreerd
Vertaald door Ananto Dirksen
Verschijnt april 2008
isbn 978 90 6963 807 2
nur 865, 728

altamira?becht Seksualiteit

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saida Désilets
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638072
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
301

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99