Het Miso kookboek

alledaagse recepten met het Japanse superfood

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Bonnie Chung

Hardback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken. Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken! In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bonnie Chung
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048314379
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.

Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!

In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bonnie Chung
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048314379
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99