Het lied op andere lippen

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Sytze de Vries, Erick Versloot

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In zijn liederen reikt Sytze de Vries woorden aan voor alle levensfasen: van de wieg tot het graf, in ziekte en gezondheid, bij elkaar vinden en loslaten, rond komen en gaan. Dit boek vertelt de verhalen achter de liederen.Een regel uit een van zijn bekendste liederen, 'Zolang wij ademhalen', luidt: 'Het lied op andere lippen / draagt mij dan door de nacht.' Liederen vergezellen een mens op zijn levensreis, vooral op de hoogte- en dieptepunten daarvan. En als iemand zelf soms adem tekortkomt, kunnen wij zingend elkaar op die weg begeleiden. Het maakt zingen tot een diaconale daad!Deze uitgave verschijnt ter gelegenheid van de zeventigste geboortedag van Sytze de Vries. Tien liederen worden toegelicht door Erick Versloot en de dichter zelf. Daarnaast zijn twintig nieuwe liedteksten opgenomen, meest voorzien van een nieuwe melodie.Sytze de Vries is theoloog, dichter en tekstschrijver. Van hem verschenen onder meer 'Bij gelegenheid', drie delen met liturgische teksten, en zijn verzamelde liederen 'Jij mijn adem'. In het nieuwe 'Liedboek' zijn meer dan honderd van zijn liederen opgenomen.Erick Versloot is voorganger van de PKN-gemeente in Waarder, muzikant en schrijver. Hij schreef onder meer 'Dichter bij het Lied', waarin hij vijfentwintig bekende liederen toelicht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sytze de Vries, Erick Versloot
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023970217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In zijn liederen reikt Sytze de Vries woorden aan voor alle levensfasen: van de wieg tot het graf, in ziekte en gezondheid, bij elkaar vinden en loslaten, rond komen en gaan. Dit boek vertelt de verhalen achter de liederen.

Een regel uit een van zijn bekendste liederen, 'Zolang wij ademhalen', luidt: 'Het lied op andere lippen / draagt mij dan door de nacht.' Liederen vergezellen een mens op zijn levensreis, vooral op de hoogte- en dieptepunten daarvan. En als iemand zelf soms adem tekortkomt, kunnen wij zingend elkaar op die weg begeleiden. Het maakt zingen tot een diaconale daad!
Deze uitgave verschijnt ter gelegenheid van de zeventigste geboortedag van Sytze de Vries. Tien liederen worden toegelicht door Erick Versloot en de dichter zelf. Daarnaast zijn twintig nieuwe liedteksten opgenomen, meest voorzien van een nieuwe melodie.

Sytze de Vries is theoloog, dichter en tekstschrijver. Van hem verschenen onder meer 'Bij gelegenheid', drie delen met liturgische teksten, en zijn verzamelde liederen 'Jij mijn adem'. In het nieuwe 'Liedboek' zijn meer dan honderd van zijn liederen opgenomen.
Erick Versloot is voorganger van de PKN-gemeente in Waarder, muzikant en schrijver. Hij schreef onder meer 'Dichter bij het Lied', waarin hij vijfentwintig bekende liederen toelicht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sytze de Vries, Erick Versloot
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023970217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99