Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

psychometrie en andere paranormale waarnemingen

Prijs € 23,45

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Thomas F. Woolthuis

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als gevolg van televisie programma's en komt het daarmee gelukkig uit de 'achterkamertjes-sfeer'.Doordat we er zo weinig van wisten, waren de meningen snel gevormd en zou het lezen van foto's, raar zijn, mysterieus en onverklaarbaar. Niet zomaar hadden velen, die zich afsluiten voor dit spirituele, de neiging het te veroordelen en in de ban te stoppen.Maar het lezen van dit boek maakt de stelling dat psychometrie onzin is, aan het wankelen. Tegenwoordig schijnt iedereen foto's te kunnen 'lezen'. U nog niet? Dan is dit boek mogelijk interessant voor u, te lezen hoe de auteur van dit boek zijn eerste schreden heeft gezet in de wereld van het lezen van foto's.Op een eenvoudige manier wordt u meegenomen langs allerlei voorvallen en spirituele situaties.In een samenvatting van verhaaltjes houdt Thomas u geboeid en geeft hij terloops ook tips en oefeningen waarmee u wellicht de informatie, die besloten ligt in foto's en voorwerpen, zelf ook kunt lezen.Een aantal oefeningen, meditaties en readingen door de jaren heen verzameld, van verschillende mensen uit binnen- en buitenland, leest u allemaal terug in dit boek.Het woord 'psychometrie' is, als u dit boek gelezen heeft, ineens geen raar woord meer.Thomas F. Woolthuis (1959) is medium, paragnost & Reiki Master in de Usui system of Natural healing. Thomas geeft les in Intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast is hij officieel erkent coach, mentor en is docent paranormal meditation. Hij runt in Haarlem al jaren het spiritueel & paranormaal centrum Samma Saya, wat 'samen met jou' betekent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas F. Woolthuis
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462037809
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129

Beschrijving

Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als gevolg van televisie programma's en komt het daarmee gelukkig uit de 'achterkamertjes-sfeer'.
Doordat we er zo weinig van wisten, waren de meningen snel gevormd en zou het lezen van foto's, raar zijn, mysterieus en onverklaarbaar. Niet zomaar hadden velen, die zich afsluiten voor dit spirituele, de neiging het te veroordelen en in de ban te stoppen.

Maar het lezen van dit boek maakt de stelling dat psychometrie onzin is, aan het wankelen. Tegenwoordig schijnt iedereen foto's te kunnen 'lezen'. U nog niet? Dan is dit boek mogelijk interessant voor u, te lezen hoe de auteur van dit boek zijn eerste schreden heeft gezet in de wereld van het lezen van foto's.

Op een eenvoudige manier wordt u meegenomen langs allerlei voorvallen en spirituele situaties.
In een samenvatting van verhaaltjes houdt Thomas u geboeid en geeft hij terloops ook tips en oefeningen waarmee u wellicht de informatie, die besloten ligt in foto's en voorwerpen, zelf ook kunt lezen.

Een aantal oefeningen, meditaties en readingen door de jaren heen verzameld, van verschillende mensen uit binnen- en buitenland, leest u allemaal terug in dit boek.

Het woord 'psychometrie' is, als u dit boek gelezen heeft, ineens geen raar woord meer.

Thomas F. Woolthuis (1959) is medium, paragnost & Reiki Master in de Usui system of Natural healing. Thomas geeft les in Intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast is hij officieel erkent coach, mentor en is docent paranormal meditation. Hij runt in Haarlem al jaren het spiritueel & paranormaal centrum Samma Saya, wat 'samen met jou' betekent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas F. Woolthuis
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789462037809
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99