Het leven is de moeite waard

leren door vreugde en verdriet

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Maria (MIRA) Peeters-Lootens

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Op de cover staat de mooie afbeelding van een omgekeerde regenboog die de vorm heeft van een schaal. De schrijfster ziet het als een symbool waarin zegeningen en geesteskrachten opgevangen kunnen worden die door de goddelijke Geest vanuit de Oerbron uitgestort worden over de aarde, de natuur en de mensen. Met een dankbaar hart heeft ze deze foto kunnen nemen die nu zo betekenisvol is geworden door de symboliek ervan. Bij het overlopen van de belangrijkste periodes uit haar leven die haar tevens de nodige lessen hebben gegeven, heeft Mira in haar boek de nadruk willen leggen op de hulp en leiding van de goddelijke onvoorwaardelijke Liefde die tijdens het leven voortdurend wordt uitgestort. De ervaringen die ze hierbij kreeg hebben haar verkilde hart weer 'levend' gemaakt. Zo groeide in haar de bewustwording dat het leven zoals het zich aandient, voor elke mens echt de moeite waard is. Hierbij zijn de invloeden van goddelijke krachten merkbaar, die vanuit het universum onmiskenbaar aanwezig zijn en die Mira in haar vorige boek UNIVERSELE GODDELIJKE OERKRACHTEN (2014) al uitgebreid onder de aandacht heeft gebracht." - Jan Vorsselmans, Literatuurcriticus en secretaris Vereniging van Kempische Schrijvers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maria (MIRA) Peeters-Lootens
Uitgever
Uitgeverij Aspekt
ISBN
9789461538611
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

"Op de cover staat de mooie afbeelding van een omgekeerde regenboog die de vorm heeft van een schaal. De schrijfster ziet het als een symbool waarin zegeningen en geesteskrachten opgevangen kunnen worden die door de goddelijke Geest vanuit de Oerbron uitgestort worden over de aarde, de natuur en de mensen. Met een dankbaar hart heeft ze deze foto kunnen nemen die nu zo betekenisvol is geworden door de symboliek ervan.



Bij het overlopen van de belangrijkste periodes uit haar leven die haar tevens de nodige lessen hebben gegeven, heeft Mira in haar boek de nadruk willen leggen op de hulp en leiding van de goddelijke onvoorwaardelijke Liefde die tijdens het leven voortdurend wordt uitgestort. De ervaringen die ze hierbij kreeg hebben haar verkilde hart weer 'levend' gemaakt. Zo groeide in haar de bewustwording dat het leven zoals het zich aandient, voor elke mens echt de moeite waard is. Hierbij zijn de invloeden van goddelijke krachten merkbaar, die vanuit het universum onmiskenbaar aanwezig zijn en die Mira in haar vorige boek UNIVERSELE GODDELIJKE OERKRACHTEN (2014) al uitgebreid onder de aandacht heeft gebracht."



- Jan Vorsselmans, Literatuurcriticus en secretaris Vereniging van Kempische Schrijvers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maria (MIRA) Peeters-Lootens
Uitgever
Uitgeverij Aspekt
ISBN
9789461538611
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99