Het leiderschapsboek voor vrouwen

Prijs € 27,99

Niet beschikbaar

Marja Wagenaar

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

***quote*** Succesvol leiderschap kun je leren ***/quote***Wat kun je er zélf aan doen om in je werk hogerop te komen? En hoe vervul je met succes een leiderschapsrol binnen je organisatie? Daarover gaat Het Leiderschapsboek voor Vrouwen.In dit boek introduceert Marja Wagenaar de 50/50-methode, een nieuw en krachtig principe om jezelf vooruit te helpen - in elke fase van de carrièrecyclus. Het uitgangspunt? Besteed de helft van je tijd en energie aan organisatiedoelen, en gebruik de andere helft om tijdens je werk je persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Want zo creëer je de perfecte balans. De balans die nodig is om succesvol te zijn in je werk.Het Leiderschapsboek voor Vrouwen is een compleet en overzichtelijk boek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden. Een boek voor vrouwen die niet alleen goed voor hun organisatie willen zorgen, maar ook voor zichzelf.*Het eerste boek waarin de complete carrièrecyclus van vrouwen aan bod komt*Over de unieke 50/50-methode, waarmee je je eigen succes kunt creëren*Boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeeldenOver de auteurMarja Wagenaar is als coach en consultant gespecialiseerd in leiderschapsvragen. Vanuit haar bedrijf Leadershipint. helpt zij individuen en organisaties in binnen- en buitenland vooruit. Zij maakt daarbij gebruik van de door haar ontwikkelde 50/50-methode, een succesvol principe voor vrouwen in leiderschapsrollen en zij die dat ambiëren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marja Wagenaar
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089652928
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

***quote*** Succesvol leiderschap kun je leren ***/quote***


Wat kun je er zélf aan doen om in je werk hogerop te komen? En hoe vervul je met succes een leiderschapsrol binnen je organisatie? Daarover gaat Het Leiderschapsboek voor Vrouwen.

In dit boek introduceert Marja Wagenaar de 50/50-methode, een nieuw en krachtig principe om jezelf vooruit te helpen - in elke fase van de carrièrecyclus. Het uitgangspunt? Besteed de helft van je tijd en energie aan organisatiedoelen, en gebruik de andere helft om tijdens je werk je persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Want zo creëer je de perfecte balans. De balans die nodig is om succesvol te zijn in je werk.

Het Leiderschapsboek voor Vrouwen is een compleet en overzichtelijk boek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden. Een boek voor vrouwen die niet alleen goed voor hun organisatie willen zorgen, maar ook voor zichzelf.


*Het eerste boek waarin de complete carrièrecyclus van vrouwen aan bod komt
*Over de unieke 50/50-methode, waarmee je je eigen succes kunt creëren
*Boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden


Over de auteur
Marja Wagenaar is als coach en consultant gespecialiseerd in leiderschapsvragen. Vanuit haar bedrijf Leadershipint. helpt zij individuen en organisaties in binnen- en buitenland vooruit. Zij maakt daarbij gebruik van de door haar ontwikkelde 50/50-methode, een succesvol principe voor vrouwen in leiderschapsrollen en zij die dat ambiëren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marja Wagenaar
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089652928
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99