Het grote beinvloedingsmodel

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bert van Dijk, Fenno Moes

September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Op familieverjaardagen zit je oom steevast de hele avond over zichzelf te praten. Je krijgt van je leidinggevende altijd commando's in plaats van verzoeken. Wat doe je?Je speelt Het Grote Beïnvloedingsspel. Want je kunt de manier waarop een andercommuniceert heel goed beïnvloeden. Het Grote Beïnvloedingsspel leert je hoe.Samen met andere spelers analyseer je in concrete situaties je eigen gedrag endat van anderen. Nog belangrijker: je leert je eigen gedrag zo aan te passen dat de ander bijna als vanzelf volgt en zijn gedrag aanpast zoals jij dat wilt.Het Grote Beïnvloedingsspel is gebaseerd op de Roos van Leary. Met dit interactiemodel krijg je inzicht in interactiepatronen en leer je efficiënter omgaan met lastig gedrag van anderen.Het Grote Beïnvloedingsspel is leuk, nuttig en vooral zeer leerzaam voor leidinggevenden, trainers, HRM-functionarissen, docenten en iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert van Dijk, Fenno Moes
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058719393
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Op familieverjaardagen zit je oom steevast de hele avond over zichzelf te praten. Je krijgt van je leidinggevende altijd commando's in plaats van verzoeken. Wat doe je?

Je speelt Het Grote Beïnvloedingsspel. Want je kunt de manier waarop een ander
communiceert heel goed beïnvloeden. Het Grote Beïnvloedingsspel leert je hoe.
Samen met andere spelers analyseer je in concrete situaties je eigen gedrag en
dat van anderen. Nog belangrijker: je leert je eigen gedrag zo aan te passen dat de ander bijna als vanzelf volgt en zijn gedrag aanpast zoals jij dat wilt.

Het Grote Beïnvloedingsspel is gebaseerd op de Roos van Leary. Met dit interactiemodel krijg je inzicht in interactiepatronen en leer je efficiënter omgaan met lastig gedrag van anderen.

Het Grote Beïnvloedingsspel is leuk, nuttig en vooral zeer leerzaam voor leidinggevenden, trainers, HRM-functionarissen, docenten en iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert van Dijk, Fenno Moes
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058719393
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99