Het geheime boek van Flora Lea (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Patti Callahan Henry

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

1939. De veertienjarige Hazel en vijfjarige Flora moeten hun thuis in Londen verlaten om de gevaren van de Tweede wereldoorlog te ontlopen. Ze komen terecht bij een moeder en zoon, in een idyllische cottage op het platteland. Hier vertelt Hazel haar zusje elke avond een zelfverzonnen sprookje over het magische Whisperwood. Maar dan raakt Flora vermist, terwijl ze aan het spelen is langs de oever van de Theems. Hazel is gebroken van verdriet en blijft het zichzelf altijd kwalijk nemen. Twintig jaar later woont Hazel in Londen, waar ze op het punt staat haar baan in een tweedehands boekwinkel te verruilen voor een carrière bij Sotheby’s. Met een verloofde en een romantische trip naar Parijs in het vooruitzicht lacht het leven haar toe. Maar alles verandert wanneer ze op haar werk een prentenboek uitpakt: Whisperwood en de rivier van sterren. Hazel heeft nooit iemand verteld over de fantasiewereld die ze speciaal voor Flora creëerde. Bevat dit boek de antwoorden op Flora’s verdwijning? Is het een teken van leven? Of is er iets duisters aan de hand? 'Dit hartverscheurende verhaal over familie, eerste liefde en het lot zal je betoverd achterlaten.’ — Kristin Harmel

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patti Callahan Henry
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044935165
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
1268888 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
377

Beschrijving

1939. De veertienjarige Hazel en vijfjarige Flora moeten hun thuis in Londen verlaten om de gevaren van de Tweede wereldoorlog te ontlopen. Ze komen terecht bij een moeder en zoon, in een idyllische cottage op het platteland. Hier vertelt Hazel haar zusje elke avond een zelfverzonnen sprookje over het magische Whisperwood. Maar dan raakt Flora vermist, terwijl ze aan het spelen is langs de oever van de Theems. Hazel is gebroken van verdriet en blijft het zichzelf altijd kwalijk nemen.

Twintig jaar later woont Hazel in Londen, waar ze op het punt staat haar baan in een tweedehands boekwinkel te verruilen voor een carrière bij Sotheby’s. Met een verloofde en een romantische trip naar Parijs in het vooruitzicht lacht het leven haar toe. Maar alles verandert wanneer ze op haar werk een prentenboek uitpakt: Whisperwood en de rivier van sterren. Hazel heeft nooit iemand verteld over de fantasiewereld die ze speciaal voor Flora creëerde. Bevat dit boek de antwoorden op Flora’s verdwijning? Is het een teken van leven? Of is er iets duisters aan de hand?

'Dit hartverscheurende verhaal over familie, eerste liefde en het lot zal je betoverd achterlaten.’ — Kristin Harmel

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patti Callahan Henry
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044935165
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
1268888 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
377

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99