Het geheim van genot

nieuwe inzichten in waarom en hoe we genieten

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paul Bloom

Luisterboek | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SamenvattingLET OP! DIT IS EEN MP3-CD, GEEN GEWONE AUDIO-CD!De gedachte aan seks met een maagd is zeer opwindend voor veel mannen. We kiezen ervoor om gemiddeld vier uur per dag voor de televisie te zitten. Onze kinderen spelen met denkbeeldige vrienden. We gaan langzamer rijden om gruwelijke ongelukken beter te bekijken en gaan naar films die ons aan het huilen maken. De manieren waarop we 'genieten' zijn even bizar als uiteenlopend.Yale psycholoog Paul Bloom biedt, aan de hand van onder andere de neurologie, pedagogiek, filosofie en economie, een verrassend heldere kijk op dit doorgaans ongrijpbare fenomeen. Op vlotte en humorvolle wijze worden onze verlangens, smaken en fascinaties onder de loep genomen om vervolgens de onderliggende geheimen van het menselijk genieten stuk voor stuk aan het licht te brengen.InhoudsopgaveInleidingHoofdstuk 1 : De essentie van genotHoofdstuk 2: FijnproeversHoofdstuk 3: BedtrucsHoofdstuk 4: PerformanceHoofdstuk 5: VerbeeldingHoofdstuk 6: Het belang van genotOver de sprekerPaul Bloom is als hoogleraar verbonden aan de psychologie faculteit van Yale University.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Bloom
Uitgever
Home Academy Luisterboeken
ISBN
9789085300762
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Samenvatting
LET OP! DIT IS EEN MP3-CD, GEEN GEWONE AUDIO-CD!

De gedachte aan seks met een maagd is zeer opwindend voor veel mannen. We kiezen ervoor om gemiddeld vier uur per dag voor de televisie te zitten. Onze kinderen spelen met denkbeeldige vrienden. We gaan langzamer rijden om gruwelijke ongelukken beter te bekijken en gaan naar films die ons aan het huilen maken. De manieren waarop we 'genieten' zijn even bizar als uiteenlopend.

Yale psycholoog Paul Bloom biedt, aan de hand van onder andere de neurologie, pedagogiek, filosofie en economie, een verrassend heldere kijk op dit doorgaans ongrijpbare fenomeen. Op vlotte en humorvolle wijze worden onze verlangens, smaken en fascinaties onder de loep genomen om vervolgens de onderliggende geheimen van het menselijk genieten stuk voor stuk aan het licht te brengen.

Inhoudsopgave
Inleiding
Hoofdstuk 1 : De essentie van genot
Hoofdstuk 2: Fijnproevers
Hoofdstuk 3: Bedtrucs
Hoofdstuk 4: Performance
Hoofdstuk 5: Verbeelding
Hoofdstuk 6: Het belang van genot

Over de spreker
Paul Bloom is als hoogleraar verbonden aan de psychologie faculteit van Yale University.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Bloom
Uitgever
Home Academy Luisterboeken
ISBN
9789085300762
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99