Het geheim van de vulkaan

Prijs € 17,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Bart De Wolf

Hardback | September 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het gruwelijk spannende vervolg op ‘Monsters & mislukte superhelden’, waarin we kennismaakten met Floris, een jongen met superkrachten.Floris en Haroen staarden naar de onstuimige lava in het hart van de vulkaan, de schuilplaats van hun nieuwe gemeenschap van kinderen met superkrachten. Ze hadden gehoopt dat ze hier veilig zouden zijn, ver weg van de buitenwereld die hen vreesde vanwege hun gevaarlijke gaven. Maar nu waren ze geconfronteerd met een ander geheim, iets wat hen allemaal bedreigde en hun nieuwe thuis in gevaar bracht.Terwijl de kinderen zich rond de gloeiende lava verzamelden, werd het duidelijk dat ze hun krachten moesten bundelen om te overleven. Ze wisten dat ze niet konden wegrennen van deze dreiging. Ze moesten het hoofd bieden aan het gevaar en hun krachten gebruiken om hun vrienden en hun nieuwe thuis te beschermen.Terwijl de dreiging naderde, begonnen de andere kinderen hun eigen unieke gaven te gebruiken. Iedereen bracht zijn of haar speciale vermogens in, met de intentie om hun nieuwe thuis te beschermen.Ze werkten als een team, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: overleven en hun thuis beschermen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bart De Wolf
Uitgever
Hamley Books
ISBN
9789464661750
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het gruwelijk spannende vervolg op ‘Monsters & mislukte superhelden’, waarin we kennismaakten met Floris, een jongen met superkrachten.

Floris en Haroen staarden naar de onstuimige lava in het hart van de vulkaan, de schuilplaats van hun nieuwe gemeenschap van kinderen met superkrachten. Ze hadden gehoopt dat ze hier veilig zouden zijn, ver weg van de buitenwereld die hen vreesde vanwege hun gevaarlijke gaven. Maar nu waren ze geconfronteerd met een ander geheim, iets wat hen allemaal bedreigde en hun nieuwe thuis in gevaar bracht.

Terwijl de kinderen zich rond de gloeiende lava verzamelden, werd het duidelijk dat ze hun krachten moesten bundelen om te overleven. Ze wisten dat ze niet konden wegrennen van deze dreiging. Ze moesten het hoofd bieden aan het gevaar en hun krachten gebruiken om hun vrienden en hun nieuwe thuis te beschermen.

Terwijl de dreiging naderde, begonnen de andere kinderen hun eigen unieke gaven te gebruiken. Iedereen bracht zijn of haar speciale vermogens in, met de intentie om hun nieuwe thuis te beschermen.

Ze werkten als een team, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: overleven en hun thuis beschermen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bart De Wolf
Uitgever
Hamley Books
ISBN
9789464661750
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99