Het Complete Boek Windows 10

Prijs € 49,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Peter Kassenaar, Erwin Olij, Peter Doolaard, Bob van Duuren

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geheel in kleur! Met gratis updateservice! Met de komst van Windows 10 slaat Microsoft meer dan ooit een nieuwe weg in: het besturingssysteem is niet alleen gratis voor gebruikers van Windows 7 en 8, maar het wordt ook gaandeweg bijgewerkt. Daarnaast heeft het bedrijf de kritiek uit de markt ter harte genomen en is het menu Start - met meer functionaliteit - terug van weggeweest. Maar Windows 10 heeft nog veel meer gebruiksgemak, functies en nieuwigheden te bieden! Een compleet besturingssysteem als Windows 10 vraagt om een compleet boek. Het Complete Boek: Windows 10 is geheel in kleur uitgevoerd en het door de wol geverfde auteursteam gaat in op de nieuwe en leuke mogelijkheden die dit krachtige besturingssysteem biedt. U wordt volledig bijgepraat over oude en nieuwe functies. Tot de behandelde onderwerpen behoren: *Basishandelingen in het nieuwe menu Start ontdekken *Apps downloaden uit de Windows Store *Het bureaublad aanpassen en bestanden beheren *Bestanden zoeken, afdrukken, scannen en opslaan *Schijven beheren en taken automatiseren *De computer delen en een netwerk inrichten *Werken met beveiligings- en systeemherstelopties *Verbinden met internet *Werken met Edge, Mail, Agenda, Personen en OneDrive *Werken met foto's, muziek en andere media Dit boek wordt uitgegeven inclusief de Actualiseer Uw Boek-service. Door u online aan te melden voor updates, ontvangt u - geheel gratis - aanvullingen van de auteurs wanneer Microsoft belangrijke wijzigingen in Windows doorvoert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar, Erwin Olij, Peter Doolaard, Bob van Duuren
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059408456
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geheel in kleur! Met gratis updateservice!

Met de komst van Windows 10 slaat Microsoft meer dan ooit een nieuwe weg in: het besturingssysteem is niet alleen gratis voor gebruikers van Windows 7 en 8, maar het wordt ook gaandeweg bijgewerkt. Daarnaast heeft het bedrijf de kritiek uit de markt ter harte genomen en is het menu Start - met meer functionaliteit - terug van weggeweest. Maar Windows 10 heeft nog veel meer gebruiksgemak, functies en nieuwigheden te bieden!Een compleet besturingssysteem als Windows 10 vraagt om een compleet boek. Het Complete Boek: Windows 10 is geheel in kleur uitgevoerd en het door de wol geverfde auteursteam gaat in op de nieuwe en leuke mogelijkheden die dit krachtige besturingssysteem biedt. U wordt volledig bijgepraat over oude en nieuwe functies. Tot de behandelde onderwerpen behoren:


*Basishandelingen in het nieuwe menu Start ontdekken
*Apps downloaden uit de Windows Store
*Het bureaublad aanpassen en bestanden beheren
*Bestanden zoeken, afdrukken, scannen en opslaan
*Schijven beheren en taken automatiseren
*De computer delen en een netwerk inrichten
*Werken met beveiligings- en systeemherstelopties
*Verbinden met internet
*Werken met Edge, Mail, Agenda, Personen en OneDrive
*Werken met foto's, muziek en andere mediaDit boek wordt uitgegeven inclusief de Actualiseer Uw Boek-service. Door u online aan te melden voor updates, ontvangt u - geheel gratis - aanvullingen van de auteurs wanneer Microsoft belangrijke wijzigingen in Windows doorvoert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar, Erwin Olij, Peter Doolaard, Bob van Duuren
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059408456
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,00
  • 12,50
  • 17,99
  • 13,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 17,50
  • 20,99