Het Bedrijf IK

een bedrijfsplan voor je eigen leven

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

Annette Costerman Boodt

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na Annettes scheiding gaat het op werkgebied erg goed, maar haar eigen leven is een zooitje. Te dure huizen, te weinig geld, een oud uitgavepatroon en relatiegedoe. Waarom gaat het een zo goed en het ander niet? Deze vragen vormen de aanleiding tot het schrijven van dit boek.Annette heeft een bedrijfsplan voor haar eigen leven geschreven, compleet met doelstellingen, visie en alles wat bij een bedrijf hoort. Het Bedrijf IK is ontstaan!Het Bedrijf IK is een bedrijfsplan voor je leven. Immers, je eigen leven is een organisatie. Met alles er op en er aan. In het boek wordt Het Bedrijf IK 'nu' beschreven. Hoe sta je er momenteel voor. Daarna wordt het toekomstige bedrijf IK beschreven: waar wil je heen? Vervolgens beschrijft Annette de reorganisatie van Het Bedrijf IK. Hoe doe je dat? Hoe bereik je je doelen? In het boek zijn managementmethodes gebruikt uit het bedrijfsleven. Annette vertaalt deze naar Het Bedrijf IK. Het boek bestaat uit theorie, eigen ervaringen en onderzoeken en een werkboek. Het boek is niet de perfecte methode om je leven op de rit te krijgen. Maar het geeft je inzicht op je leven op een originele manier.Annette Costerman Boodt (1963) is opgeleid tot fotograaf en heeft 13 jaar als zodanig in de psychiatrie gewerkt. Tevens is zij theatertechnicus. Annette heeft als een eigen bedrijf producten bedacht en op de markt gebracht (ABCB). Zij heeft onder andere geleverd aan Blokker en Marskramer. Zij heeft een afgeronde opleiding HBO management voor Zorg en Welzijn, Verandermanagement. Momenteel is zij coördinator Welzijn in een verpleeghuis. Annettes hoofd is een ideeënfabriek: zij bedenkt nieuwe concepten en producten. Annette heeft aan verschillende innovatiewedstrijden meegedaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annette Costerman Boodt
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247421
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
90

Beschrijving

Na Annettes scheiding gaat het op werkgebied erg goed, maar haar eigen leven is een zooitje. Te dure huizen, te weinig geld, een oud uitgavepatroon en relatiegedoe. Waarom gaat het een zo goed en het ander niet? Deze vragen vormen de aanleiding tot het schrijven van dit boek.
Annette heeft een bedrijfsplan voor haar eigen leven geschreven, compleet met doelstellingen, visie en alles wat bij een bedrijf hoort. Het Bedrijf IK is ontstaan!

Het Bedrijf IK is een bedrijfsplan voor je leven. Immers, je eigen leven is een organisatie. Met alles er op en er aan. In het boek wordt Het Bedrijf IK 'nu' beschreven. Hoe sta je er momenteel voor. Daarna wordt het toekomstige bedrijf IK beschreven: waar wil je heen? Vervolgens beschrijft Annette de reorganisatie van Het Bedrijf IK. Hoe doe je dat? Hoe bereik je je doelen? In het boek zijn managementmethodes gebruikt uit het bedrijfsleven. Annette vertaalt deze naar Het Bedrijf IK. Het boek bestaat uit theorie, eigen ervaringen en onderzoeken en een werkboek. Het boek is niet de perfecte methode om je leven op de rit te krijgen. Maar het geeft je inzicht op je leven op een originele manier.

Annette Costerman Boodt (1963) is opgeleid tot fotograaf en heeft 13 jaar als zodanig in de psychiatrie gewerkt. Tevens is zij theatertechnicus. Annette heeft als een eigen bedrijf producten bedacht en op de markt gebracht (ABCB). Zij heeft onder andere geleverd aan Blokker en Marskramer. Zij heeft een afgeronde opleiding HBO management voor Zorg en Welzijn, Verandermanagement. Momenteel is zij coördinator Welzijn in een verpleeghuis. Annettes hoofd is een ideeënfabriek: zij bedenkt nieuwe concepten en producten. Annette heeft aan verschillende innovatiewedstrijden meegedaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annette Costerman Boodt
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247421
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
90

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99