Het aanzien van 2014

twaalf maanden wereldnieuws in beeld

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Han van Bree

Hardback | Januari 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Twaalf maanden wereldnieuws in beeld   Het aanzien van 2014 geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2014.   Uitgebreid aandacht voor: de Olympische Winterspelen in Sotsji, waar de Nederlandse schaatsers een recordoogst aan medailles binnenhaalden, de Krim en Oekraïne, de verdwenen Boeing 777 van Malaysia Airlines, de eerste Koningsdag, het WK voetbal in Brazilië, de mogelijke onafhankelijkheid van Schotland en Catalonië, het nieuwe tien-eurobiljet, Thailand, de verkiezingen en uiteraard opmerkelijk regionaal nieuws.   ‘Vergeet de grijstinten, de voetbalboeken en andere nieuwlichterijen. De orde in de boekhandel is weer hersteld: de eerste plaats van de Bestseller60 is in bezit van het boek dat aan de top hoort te staan in januari. Alleen de inleiding is al de moeite waard [...] het is weer mooie zinnen sprokkelen in dit boek.’ Arjen Fortuin, NRC Handelsblad   Han van Bree is als auteur al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van van meerdere boeken, waaronder de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han van Bree
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000341115
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Twaalf maanden wereldnieuws in beeld

 

Het aanzien van 2014 geeft een volledig overzicht van de opvallendste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland in het jaar 2014.

 

Uitgebreid aandacht voor: de Olympische Winterspelen in Sotsji, waar de Nederlandse schaatsers een recordoogst aan medailles binnenhaalden, de Krim en Oekraïne, de verdwenen Boeing 777 van Malaysia Airlines, de eerste Koningsdag, het WK voetbal in Brazilië, de mogelijke onafhankelijkheid van Schotland en Catalonië, het nieuwe tien-eurobiljet, Thailand, de verkiezingen en uiteraard opmerkelijk regionaal nieuws.

 

‘Vergeet de grijstinten, de voetbalboeken en andere nieuwlichterijen. De orde in de boekhandel is weer hersteld: de eerste plaats van de Bestseller60 is in bezit van het boek dat aan de top hoort te staan in januari. Alleen de inleiding is al de moeite waard [...] het is weer mooie zinnen sprokkelen in dit boek.’ Arjen Fortuin, NRC Handelsblad

 

Han van Bree is als auteur al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van van meerdere boeken, waaronder de bestseller Beatrix – koningin der Nederlanden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han van Bree
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000341115
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99