Helden van de grens

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dave Eggers

Hardback | Juli 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In Helden van de grens reist Josie met haar jonge kinderen Paul en Ana in een krakkemikkige camper van het vertrouwde Ohio naar het grillige Alaska. Haar ex-man Carl weet niets van de onderneming. Josie worstelt met talloze demonen uit zowel het verre als het nabije verleden: ze heeft, nadat een patiënt haar heeft aangeklaagd, noodgedwongen haar tandartspraktijk moeten verkopen en ze rouwt om de nodeloze dood van een jonge soldaat die haar zeer nabij stond.De tocht begint als een welkome afl eiding. Alaska is een compleet andere wereld; ze staan oog in oog met bizons en beren, koken hotdogs boven een kampvuur, ontmoeten en vreemde man die hen uitnodigt om een goochelshow op een cruiseschip bij te wonen, en slapen langs ijskoude rivieren in donkere bossen. Maar hoe verder de reis hen brengt, hoe meer Josie gedwongen wordt om haar eigen fouten en tekortkomingen onder ogen te zien, om voorgoed af te rekenen met het verleden dat haar zelfs tot het einde van de beschaving blijft achtervolgen.Dit is Eggers op zijn best: Helden van de grens is een hartverscheurende en tegelijk humoristische roman waarin hij de beste elementen van zijn eerdere werk weet te combineren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dave Eggers
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048835942
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

In Helden van de grens reist Josie met haar jonge kinderen Paul en Ana in een krakkemikkige camper van het vertrouwde Ohio naar het grillige Alaska. Haar ex-man Carl weet niets van de onderneming. Josie worstelt met talloze demonen uit zowel het verre als het nabije verleden: ze heeft, nadat een patiënt haar heeft aangeklaagd, noodgedwongen haar tandartspraktijk moeten verkopen en ze rouwt om de nodeloze dood van een jonge soldaat die haar zeer nabij stond.
De tocht begint als een welkome afl eiding. Alaska is een compleet andere wereld; ze staan oog in oog met bizons en beren, koken hotdogs boven een kampvuur, ontmoeten en vreemde man die hen uitnodigt om een goochelshow op een cruiseschip bij te wonen, en slapen langs ijskoude rivieren in donkere bossen. Maar hoe verder de reis hen brengt, hoe meer Josie gedwongen wordt om haar eigen fouten en tekortkomingen onder ogen te zien, om voorgoed af te rekenen met het verleden dat haar zelfs tot het einde van de beschaving blijft achtervolgen.
Dit is Eggers op zijn best: Helden van de grens is een hartverscheurende en tegelijk humoristische roman waarin hij de beste elementen van zijn eerdere werk weet te combineren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dave Eggers
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048835942
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99