Hart voor zaken (e-Book)

Hoe bouw je een liefdevolle organisatie

Prijs € 19,95
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Cor Hospes

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We willen niet langer werken voor bedrijven waar ze hun medewerkers zien als human resources. Waar ze alleen oog hebben voor kortetermijnbelangen. Waar ze winst maken ten koste van mensen, milieu en maatschappij. We kiezen voor een liefdevolle organisatie. Een bedrijf met een menslievende cultuur en betrokken, verbonden medewerkers die met elkaar samenwerken aan een hoger doel. Niet alleen woest aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt, maar ook voor je klanten.   Hoe bouw en onderhoud je zo’n organisatie? Wat is een liefdevolle leider? Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen en buiten je bedrijf zich aan jouw verhaal verbindt? En wat is je Return on Love?   Je leest het in Hart voor zaken, hoe bouw je een liefdevolle organisatie. Een boek dat het hart van elke ondernemer en onderneming beter laat kloppen.   Cor Hospes maakt verhalen. Hij is eigenaar van het bureau Merkjournalisten. Auteur van marketing- en managementboeken waaronder enkele bestsellers. En host van de podcast ‘Hart voor Zaken’ waarin ondernemers vertellen over hun liefde voor hun bedrijf, hun mensen en de wereld om hen heen.   'Ik juich het toe dat Cor Hospes de lezer laat zien dat er geen rijker dividend wordt gerealiseerd dan met liefdevol ondernemen.’ − Wouter Scheepens, interim-directeur-bestuurder MVO Nederland   'Cor Hospes illustreert in zijn boek heel mooi hoe je op een liefdevolle manier tot verbinding kunt komen en blijven.’ − Karen van Oudenhoven – van der Zee, directeur SCP   'Ik zie bij ontzettend veel ondernemers de liefde waar Cor Hospes het in dit boek over heeft.’ − Jacco Vonhof, ondernemer en voorzitter van MKB-Nederland   ‘Een liefdevolle organisatie, ja, ik ben daar erg enthousiast over.’ − Ronald Jeurissen, hoogleraar bedrijfsethiek aan de Nyenrode Business Universiteit

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cor Hospes
Uitgever
Boom
ISBN
9789024458059
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
2236082 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

We willen niet langer werken voor bedrijven waar ze hun medewerkers zien als human resources. Waar ze alleen oog hebben voor kortetermijnbelangen. Waar ze winst maken ten koste van mensen, milieu en maatschappij. We kiezen voor een liefdevolle organisatie. Een bedrijf met een menslievende cultuur en betrokken, verbonden medewerkers die met elkaar samenwerken aan een hoger doel. Niet alleen woest aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt, maar ook voor je klanten.

 

Hoe bouw en onderhoud je zo’n organisatie? Wat is een liefdevolle leider? Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen en buiten je bedrijf zich aan jouw verhaal verbindt? En wat is je Return on Love?

 

Je leest het in Hart voor zaken, hoe bouw je een liefdevolle organisatie. Een boek dat het hart van elke ondernemer en onderneming beter laat kloppen.

 

Cor Hospes maakt verhalen. Hij is eigenaar van het bureau Merkjournalisten. Auteur van marketing- en managementboeken waaronder enkele bestsellers. En host van de podcast ‘Hart voor Zaken’ waarin ondernemers vertellen over hun liefde voor hun bedrijf, hun mensen en de wereld om hen heen.

 

'Ik juich het toe dat Cor Hospes de lezer laat zien dat er geen rijker dividend wordt gerealiseerd dan met liefdevol ondernemen.’

− Wouter Scheepens, interim-directeur-bestuurder MVO Nederland

 

'Cor Hospes illustreert in zijn boek heel mooi hoe je op een liefdevolle manier tot verbinding kunt komen en blijven.’

− Karen van Oudenhoven – van der Zee, directeur SCP

 

'Ik zie bij ontzettend veel ondernemers de liefde waar Cor Hospes het in dit boek over heeft.’

− Jacco Vonhof, ondernemer en voorzitter van MKB-Nederland

 

‘Een liefdevolle organisatie, ja, ik ben daar erg enthousiast over.’

− Ronald Jeurissen, hoogleraar bedrijfsethiek aan de Nyenrode Business Universiteit

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cor Hospes
Uitgever
Boom
ISBN
9789024458059
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
2236082 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99