Handleiding NEN 1010

theorie en praktijk voor elektrische installaties

Prijs € 79,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.F.G. Cobben, N.J. Kluwen

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen die betrokken is bij het ontwerpen, aanleggen, inspecteren of onderhouden van elektrotechnische installaties behoort de NEN 1010 te kennen. Dit is geen eenvoudige opgave gezien de moeilijke normtekst en de vele veranderingen. Deze handleiding bij de NEN 1010 geeft daarom een praktische vertaling van de vele bepalingen van de NEN 1010 en belicht de achtergronden, waardoor de norm zelf beter te begrijpen is.Theorie en praktijkvoorbeelden zijn opgenomen om inzicht te geven in de toepassing van de NEN 1010 en de gevolgen voor het ontwerpen en inspecteren van elektrotechnische installaties. Deze uitgave is dan ook bedoeld voor installateurs, adviesbureaus, technische diensten, beheerders van elektrotechnische installaties,onderwijsinstellingen en degenen die betrokken zijn bij elektrotechnische laagspanningsinstallaties.In deze handleiding worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:samenhang tussen normen netcode praktische uitwerking van TT- en TN-stelselsfoutspanning vanuit middenspanningsinstallaties opbouw van aardingsconceptstappenplan voor leidingberekeningen beveiligingstoestellen inspectie van installaties diverse meetmethoden aanvullende maatregelen in bijzondere ruimten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.F.G. Cobben, N.J. Kluwen
Uitgever
Vakmedianet BouwCommunities B.V.
ISBN
9789012583213
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Iedereen die betrokken is bij het ontwerpen, aanleggen, inspecteren of onderhouden van elektrotechnische installaties behoort de NEN 1010 te kennen. Dit is geen eenvoudige opgave gezien de moeilijke normtekst en de vele veranderingen. Deze handleiding bij de NEN 1010 geeft daarom een praktische vertaling van de vele bepalingen van de NEN 1010 en belicht de achtergronden, waardoor de norm zelf beter te begrijpen is.
Theorie en praktijkvoorbeelden zijn opgenomen om inzicht te geven in de toepassing van de NEN 1010 en de gevolgen voor het ontwerpen en inspecteren van elektrotechnische installaties. Deze uitgave is dan ook bedoeld voor installateurs, adviesbureaus, technische diensten, beheerders van elektrotechnische installaties,onderwijsinstellingen en degenen die betrokken zijn bij elektrotechnische laagspanningsinstallaties.
In deze handleiding worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
samenhang tussen normen netcode praktische uitwerking van TT- en TN-stelsels
foutspanning vanuit middenspanningsinstallaties opbouw van aardingsconcept
stappenplan voor leidingberekeningen beveiligingstoestellen inspectie van installaties diverse meetmethoden aanvullende maatregelen in bijzondere ruimten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.F.G. Cobben, N.J. Kluwen
Uitgever
Vakmedianet BouwCommunities B.V.
ISBN
9789012583213
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99