Handboek Windows 11 2e

Prijs € 34,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Peter Kassenaar

Paperback | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het standaardwerk over Windows 11, nu helemaal weer up-to-date! Windows 11 is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft, met tal van vernieuwingen. Het nieuwe startmenu biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en verbeterde integratie van de Microsoft Store. Snap Layouts en Snap Groups maken multitasken efficiënter. De gaming-ervaring is verbeterd met Auto HDR, snellere laadtijden en de integratie van Xbox Game Pass. Beveiligingsfuncties zoals Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender zorgen voor betere beveiliging. De gebruikersinterface is verfijnd en moderner geworden, inclusief nieuwe pictogrammen, animaties en een vernieuwd systeemvak. Het Handboek Windows 11 biedt begeleiding bij al deze vernieuwingen en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen. Windows 11 biedt een frisse gebruikerservaring met een nieuw startmenu, verbeterde Microsoft Store-integratie en innovatieve functies zoals Snap Layouts en Snap Groups. Windows 11 bevat functies zoals Auto HDR en DirectStorage voor een betere visuele ervaring en snellere laadtijden van games. De integratie van Xbox Game Pass zorgt voor gemakkelijke toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan games. Met Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender biedt Windows 11 geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder veilige gezichtsherkenning en ingebouwde antivirusbescherming. Dit resulteert in een veiligere en betrouwbaardere gebruikerservaring.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463563208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Het standaardwerk over Windows 11, nu helemaal weer up-to-date!

Windows 11 is de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft, met tal van vernieuwingen. Het nieuwe startmenu biedt een geoptimaliseerde gebruikerservaring en verbeterde integratie van de Microsoft Store. Snap Layouts en Snap Groups maken multitasken efficiënter. De gaming-ervaring is verbeterd met Auto HDR, snellere laadtijden en de integratie van Xbox Game Pass. Beveiligingsfuncties zoals Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender zorgen voor betere beveiliging. De gebruikersinterface is verfijnd en moderner geworden, inclusief nieuwe pictogrammen, animaties en een vernieuwd systeemvak. Het Handboek Windows 11 biedt begeleiding bij al deze vernieuwingen en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

  • Windows 11 biedt een frisse gebruikerservaring met een nieuw startmenu, verbeterde Microsoft Store-integratie en innovatieve functies zoals Snap Layouts en Snap Groups.
  • Windows 11 bevat functies zoals Auto HDR en DirectStorage voor een betere visuele ervaring en snellere laadtijden van games. De integratie van Xbox Game Pass zorgt voor gemakkelijke toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan games.
  • Met Windows Hello en een vernieuwde Windows Defender biedt Windows 11 geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder veilige gezichtsherkenning en ingebouwde antivirusbescherming. Dit resulteert in een veiligere en betrouwbaardere gebruikerservaring.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463563208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99