Handboek voor Toegankelijkheid

Prijs € 174,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

M. van Wijk

Hardback | Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Handboek voor Toegankelijkheid is hét standaardwerk voor toegankelijk bouwen en ontwerpen en bevat alles over de ergonomie van stedelijke inrichting, gebouwen en woningen.Toegankelijkheid is een breder begrip geworden. Jaren geleden betrof het vooral de toegankelijkheid voor gehandicapten. Tegenwoordig moeten gebouwen toegankelijk zijn voor ieder individu. De eisen voor de woningbouw zijn aangescherpt voor de gebruiker van nu, maar ook voor de gebruiker van de toekomst. InhoudHet Handboek voor Toegankelijkheid is onmisbaar voor het bouwen, ontwerpen, inrichten en beheren van voor iedereen toegankelijke buitenruimten, gebouwen en woningen. Het bevat alles over de ergonomie (bewegingsruimte, verlichting, luchtkwaliteit, etc.) van stedelijke inrichting, gebouwen en woningen. U krijgt inzicht in de wettelijke toegangseisen. Bovendien bepaalt u eenvoudig of bouwkundige ontwerpen en voorzieningen voldoen aan alle wettelijke eisen.Dit handboek is de opvolger van het bekende naslagwerk 'Geboden Toegang'. Ook is het handboek BuitenGewoon Wonen geïntegreerd in deze nieuwe druk.Dit handboek is bestemd voor architecten- en adviesbureaus, gemeenten en overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en -stichtingen, zieken- en verpleeghuizen en zorginstellingen, gebouwbeheerders, bouw- en installatiebedrijven en (woon)consumentenorganisaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. van Wijk
Uitgever
BIM Media BV
ISBN
9789062286843
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het Handboek voor Toegankelijkheid is hét standaardwerk voor toegankelijk bouwen en ontwerpen en bevat alles over de ergonomie van stedelijke inrichting, gebouwen en woningen.

Toegankelijkheid is een breder begrip geworden. Jaren geleden betrof het vooral de toegankelijkheid voor gehandicapten. Tegenwoordig moeten gebouwen toegankelijk zijn voor ieder individu. De eisen voor de woningbouw zijn aangescherpt voor de gebruiker van nu, maar ook voor de gebruiker van de toekomst.

Inhoud
Het Handboek voor Toegankelijkheid is onmisbaar voor het bouwen, ontwerpen, inrichten en beheren van voor iedereen toegankelijke buitenruimten, gebouwen en woningen. Het bevat alles over de ergonomie (bewegingsruimte, verlichting, luchtkwaliteit, etc.) van stedelijke inrichting, gebouwen en woningen. U krijgt inzicht in de wettelijke toegangseisen. Bovendien bepaalt u eenvoudig of bouwkundige ontwerpen en voorzieningen voldoen aan alle wettelijke eisen.

Dit handboek is de opvolger van het bekende naslagwerk 'Geboden Toegang'. Ook is het handboek BuitenGewoon Wonen geïntegreerd in deze nieuwe druk.

Dit handboek is bestemd voor architecten- en adviesbureaus, gemeenten en overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en -stichtingen, zieken- en verpleeghuizen en zorginstellingen, gebouwbeheerders, bouw- en installatiebedrijven en (woon)consumentenorganisaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. van Wijk
Uitgever
BIM Media BV
ISBN
9789062286843
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99