Handboek van de Wereldgodsdiensten

Prijs € 49,99

Uitverkocht

Hardback | Januari 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al jarenlang voorziret het grote Handboek van de Wereldgodsdiensten in de behoefte aan duidelijke en complete informatie over de grote religieuze tradities.En dat die behoefte groeit, mag geen verwondering wekken in een wereld waarin al deze geloofsvormen steeds nauwer en intensiever contact met elkaar krinjgen.completerkleurrijkerinformatiever dan ooit!De geheel herziene en uitgebreide nieuwe editie van het Handboek is completer dan ooit en besteedt niet alleen aandacht aan de grote tradities van jodendom, christendom, islam, hindoe e, en boeddhisme, maar onder andere ook aan minder bekende religies als het ja sme, het zoroastrisme en het Sikhisme. Een waardevolle toevoegin vormen de persoonlijke getuigenissen van vertegenwoordigers van elk van deze geloofsovertuigingen, die de beleving ervan zeer nabij brengen.Een uitvoerig register en een alfabetische begrippenlijst met toelichting maken dit standaardwerk makkelijk raadpleegbaar. Ook de uitvoering van het Handboek is ingrijpend gemoderniseerd, met een frisse opmaak, talrijke foto’s in kleur, schema’s en overzichten. Een onmisbaar boek voor wie zich wil verdiepen in de veelkleurige wereld van de religie om anderen zichzelf beter te begrijpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789043512114
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
495

Beschrijving

Al jarenlang voorziret het grote Handboek van de Wereldgodsdiensten in de behoefte aan duidelijke en complete informatie over de grote religieuze tradities.En dat die behoefte groeit, mag geen verwondering wekken in een wereld waarin al deze geloofsvormen steeds nauwer en intensiever contact met elkaar krinjgen.
completer
kleurrijker
informatiever dan ooit!
De geheel herziene en uitgebreide nieuwe editie van het Handboek is completer dan ooit en besteedt niet alleen aandacht aan de grote tradities van jodendom, christendom, islam, hindoe e, en boeddhisme, maar onder andere ook aan minder bekende religies als het ja sme, het zoroastrisme en het Sikhisme. Een waardevolle toevoegin vormen de persoonlijke getuigenissen van vertegenwoordigers van elk van deze geloofsovertuigingen, die de beleving ervan zeer nabij brengen.Een uitvoerig register en een alfabetische begrippenlijst met toelichting maken dit standaardwerk makkelijk raadpleegbaar. Ook de uitvoering van het Handboek is ingrijpend gemoderniseerd, met een frisse opmaak, talrijke foto’s in kleur, schema’s en overzichten. Een onmisbaar boek voor wie zich wil verdiepen in de veelkleurige wereld van de religie om anderen zichzelf beter te begrijpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789043512114
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
495

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99