Handboek sponsoring en fondsenwerving

voor non-profit organisaties

Prijs € 39,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hans van der Westen

Hardback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een instelling op het gebied van zorg of welzijn, onderwijs of milieu, amateursport of cultuur - de methoden en technieken om succesvol fondsen te werven zijn overal hetzelfde. Dit boek geeft praktische handreikingen, zoals dé methode om sponsors en vaste gevers te vinden. Maar ook: hoe schrijf je een sponsorbrief, hoe organiseer je een zinvolle wervingsactie, hoe formuleer je fondsaanvragen en hoe richt je een relatiedatabase in die zich daadwerkelijk terugbetaalt. Bovendien levert dit boek alle instructies, modellen, checklists en voorbeelden om sponsoring en fondsenwerving in een degelijk meerjarenbeleid gestalte te geven. Nederlandse cases en voorbeelden uit uiteenlopende sectoren vormen hierbij een bron van inspiratie.Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving bewijst dat er in Nederland voor lokale, regionale en andere kleinschalige instellingen volop kansen bestaan om een structurele extra geldstroom aan te boren. Burgers, ondernemers en fondsbestuurders dragen vaak liever bij aan tastbare doelen in eigen omgeving dan aan een abstract doel aan de andere kant van de aardbol. Dit praktijkboek helpt u deze mogelijkheden optimaal te benutten. Een must voor iedereen die zich serieus met fondsenwerving bezig wil houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans van der Westen
Uitgever
WalburgPers Filantropie
ISBN
9789057309144
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-stap handleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een instelling op het gebied van zorg of welzijn, onderwijs of milieu, amateursport of cultuur - de methoden en technieken om succesvol fondsen te werven zijn overal hetzelfde. Dit boek geeft praktische handreikingen, zoals dé methode om sponsors en vaste gevers te vinden. Maar ook: hoe schrijf je een sponsorbrief, hoe organiseer je een zinvolle wervingsactie, hoe formuleer je fondsaanvragen en hoe richt je een relatiedatabase in die zich daadwerkelijk terugbetaalt. Bovendien levert dit boek alle instructies, modellen, checklists en voorbeelden om sponsoring en fondsenwerving in een degelijk meerjarenbeleid gestalte te geven. Nederlandse cases en voorbeelden uit uiteenlopende sectoren vormen hierbij een bron van inspiratie.

Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving bewijst dat er in Nederland voor lokale, regionale en andere kleinschalige instellingen volop kansen bestaan om een structurele extra geldstroom aan te boren. Burgers, ondernemers en fondsbestuurders dragen vaak liever bij aan tastbare doelen in eigen omgeving dan aan een abstract doel aan de andere kant van de aardbol. Dit praktijkboek helpt u deze mogelijkheden optimaal te benutten. Een must voor iedereen die zich serieus met fondsenwerving bezig wil houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans van der Westen
Uitgever
WalburgPers Filantropie
ISBN
9789057309144
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99