Handboek Power BI

zelfservice analyse in Excel

Prijs € 34,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Peter ter Braake

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De hoeveelheid en verscheidenheid van beschikbare gegevens neemt dagelijks toe. De wil en de noodzaak deze gegevens te gebruiken neemt ook toe. De hulpmiddelen om meerwaarde te creëren, om toepassings gerichte inzichten te maken met deze gegevens, zijn helaas niet altijd eenvoudig te gebruiken.Microsoft Power BI voor Excel is een verzameling nieuwe functies in Excel die u wél gemakkelijk in staat stelt zinvol gebruik te maken van alle beschikbare gegevens. U kunt uw gegevens uit bijna alle denkbare bronnen, dus ook uit de cloud, inlezen en bewerken, onderlinge verbanden van verschillende gegevens definiëren en heldere visualisaties maken om nieuwe inzichten helder te communiceren.U leert de onderlinge samenhang van de verschillende Power BI-functies te begrijpen. U leert hoe ze samenwerken, en ook hoe u uw bestaande Excel-kennis kunt gebruiken om meerwaarde te halen uit data.Na het lezen van dit boek kunt u zelf goede selfservice BI-oplossingen bouwen met Excel. En als u gebruik maakt van Office 365 leert u hoe u deze oplossingen kunt delen met anderen.OVER DE AUTEURPeter ter Braake is zelfstandig SQL Server-docent en consultant. Hij is MCT sinds 2002 en SQL Server MVP sinds 2012. Hij werkt al meer dan tien jaar met Microsoft SQL Server Business Intelligence. Hij is auteur van Aan de slag met Reporting Services 2012 en Leerboek Business Intelligence.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter ter Braake
Uitgever
Boom
ISBN
9789462451353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De hoeveelheid en verscheidenheid van beschikbare gegevens neemt dagelijks toe. De wil en de noodzaak deze gegevens te gebruiken neemt ook toe. De hulpmiddelen om meerwaarde te creëren, om toepassings gerichte inzichten te maken met deze gegevens, zijn helaas niet altijd eenvoudig te gebruiken.

Microsoft Power BI voor Excel is een verzameling nieuwe functies in Excel die u wél gemakkelijk in staat stelt zinvol gebruik te maken van alle beschikbare gegevens. U kunt uw gegevens uit bijna alle denkbare bronnen, dus ook uit de cloud, inlezen en bewerken, onderlinge verbanden van verschillende gegevens definiëren en heldere visualisaties maken om nieuwe inzichten helder te communiceren.

U leert de onderlinge samenhang van de verschillende Power BI-functies te begrijpen. U leert hoe ze samenwerken, en ook hoe u uw bestaande Excel-kennis kunt gebruiken om meerwaarde te halen uit data.
Na het lezen van dit boek kunt u zelf goede selfservice BI-oplossingen bouwen met Excel. En als u gebruik maakt van Office 365 leert u hoe u deze oplossingen kunt delen met anderen.

OVER DE AUTEUR
Peter ter Braake is zelfstandig SQL Server-docent en consultant. Hij is MCT sinds 2002 en SQL Server MVP sinds 2012. Hij werkt al meer dan tien jaar met Microsoft SQL Server Business Intelligence. Hij is auteur van Aan de slag met Reporting Services 2012 en Leerboek Business Intelligence.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter ter Braake
Uitgever
Boom
ISBN
9789462451353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99