Handboek Online Conversie

haal meer uit online, leer van experts

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Patrick Petersen

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het praktische Handboek Conversie & Customer journey mapping (HCC) is een management- en studieboek. Het boek staat vol quick wins, cijfers, modellen, wetenschappelijke onderzoeken, feiten, do's en don'ts, cases en interviews met optimalisatie-experts. De praktische marketingmodellen worden daadwerkelijk ingezet bij conversieoptimalisatie in organisaties. Het praktische leer-, maar ook doe-boek maakt een einde aan het inzetten van zomaar wat online uitingen. In boek staat het optimaliseren van het bereik (Reach), de betrokkenheid van de doelgroep (Engagement), activatie (Activate) en het omzetten naar resultaat centraal (Nurture). Inclusief digitale aanvullingen - zoals cases, presentaties en video's - op de ondersteunende site www.handboekconversie.nl.Auteur Patrick Petersen - bekend als @Onlinemarketeer op Twitter - is door bureau Meltwater verkozen tot de nummer 1 contentmarketeer van Nederland. Petersen is ervaren online marketeer, internationaal spreker, docent, blogger, vlogger en intensief contentcreator. Hij is bestsellerauteur van onder andere het Handboek Online Marketing en Handboek Contentstrategie. Do you engage?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Petersen
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059409187
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Het praktische Handboek Conversie & Customer journey mapping (HCC) is een management- en studieboek. Het boek staat vol quick wins, cijfers, modellen, wetenschappelijke onderzoeken, feiten, do's en don'ts, cases en interviews met optimalisatie-experts. De praktische marketingmodellen worden daadwerkelijk ingezet bij conversieoptimalisatie in organisaties. Het praktische leer-, maar ook doe-boek maakt een einde aan het inzetten van zomaar wat online uitingen. In boek staat het optimaliseren van het bereik (Reach), de betrokkenheid van de doelgroep (Engagement), activatie (Activate) en het omzetten naar resultaat centraal (Nurture). Inclusief digitale aanvullingen - zoals cases, presentaties en video's - op de ondersteunende site www.handboekconversie.nl.

Auteur Patrick Petersen - bekend als @Onlinemarketeer op Twitter - is door bureau Meltwater verkozen tot de nummer 1 contentmarketeer van Nederland. Petersen is ervaren online marketeer, internationaal spreker, docent, blogger, vlogger en intensief contentcreator. Hij is bestsellerauteur van onder andere het Handboek Online Marketing en Handboek Contentstrategie. Do you engage?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Petersen
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059409187
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99