Handboek Flash CS5

Prijs € 29,90

Uitverkocht

Peter Kassenaar

Paperback | Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Flash CS5 is het ultieme gereedschap om professionele en gelikte (web)applicaties te ontwikkelen. Dankzij de brede ondersteuning door alle populaire browsers en uit-gebreide mogelijkheden voor mobiele apparaten is Flash hét ontwikkelgereedschap bij uitstek geworden. In het Handboek Flash CS5 laat Peter Kassenaar u uitgebreid kennismaken met de mogelijkheden van dit krachtige pakket. U leert hoe u tekent, kleurt, animeert en publiceert. Tevens maakt u kennis met de achterliggende programmeertaal ActionScript en leert u Flash-applicaties te publiceren, onder andere naar Adobe AIR. Aan de hand van helder beschreven theorie en praktische workshops hebt u het programma in no-time onder de knie. Tot de behandelde onderwerpen behoren: - kennismaken met Flash CS5 - objecten tekenen en bewerken - werken met kleur - teksten toevoegen - Flash-symbolen gebruiken: afbeelding, knop en filmclip - werken met filters - animaties maken met Inverse Kinematics - animeren met de bewegingseditor - tweening en de tijdlijn - knoppen en ActionScript - geluid en video gebruiken - Flash-applicaties publiceren Dit boek is gebaseerd op de Nederlandse versie van Flash CS5, maar is door de opzet ook te gebruiken bij de Engelse versie van de software.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789059404786
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
459

Beschrijving

Flash CS5 is het ultieme gereedschap om professionele en gelikte (web)applicaties te ontwikkelen. Dankzij de brede ondersteuning door alle populaire browsers en uit-gebreide mogelijkheden voor mobiele apparaten is Flash hét ontwikkelgereedschap bij uitstek geworden. In het Handboek Flash CS5 laat Peter Kassenaar u uitgebreid kennismaken met de mogelijkheden van dit krachtige pakket. U leert hoe u tekent, kleurt, animeert en publiceert. Tevens maakt u kennis met de achterliggende programmeertaal ActionScript en leert u Flash-applicaties te publiceren, onder andere naar Adobe AIR. Aan de hand van helder beschreven theorie en praktische workshops hebt u het programma in no-time onder de knie. Tot de behandelde onderwerpen behoren:
- kennismaken met Flash CS5
- objecten tekenen en bewerken
- werken met kleur
- teksten toevoegen
- Flash-symbolen gebruiken: afbeelding, knop en filmclip
- werken met filters
- animaties maken met Inverse Kinematics
- animeren met de bewegingseditor
- tweening en de tijdlijn
- knoppen en ActionScript
- geluid en video gebruiken
- Flash-applicaties publiceren
Dit boek is gebaseerd op de Nederlandse versie van Flash CS5, maar is door de opzet ook te gebruiken bij de Engelse versie van de software.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Kassenaar
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789059404786
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
459

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99