Gung Ho!

een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren

Prijs € 20,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ken Blanchard, Sheldon Bowles

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BUSINESS BIBLIOTHEEKPersoonlijke betrokkenheid van medewerkers is in elk bedrijf onbetaalbaar. Maar hoe krijg je je mensen zo gemotiveerd en enthousiast dat zij zich volledig inzetten voor hun organisatie?Het antwoord op die vraag ligt besloten in de drie eenvoudige principes van Gung Ho, principes die iedere manager kan navolgen. Blanchard en Bowles beschrijven deze revolutionaire techniek aan de hand van Walton Works 2, een bedrijf dat worstelt om een faillissement af te wenden. Dankzij Gung Ho beseffen de medewerkers waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk voor het resultaat en ondersteunen zij elkaar. Productiviteit en winst stijgen en het bedrijf wordt een voorbeeld in het land. Ook uw bedrijf heeft baat bij de principes van Gung Ho!Ken Blanchard is bekend van De One Minute Manager, De Orka Award en vele andere titels op het gebied van motivatie. Met Spencer Johnson schreef hij het wereldberoemde Wie heeft mijn kaas gepikt?Hij leidt al jaren zijn Ken Blanchard Companies, die trainingen en cursusmateriaal in 20 talen aanbieden.Sheldon Bowles is een gevierd spreker over motivatie. Met Blanchard schreef hij ookMaak een fan van uw klant.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ken Blanchard, Sheldon Bowles
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047000242
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

BUSINESS BIBLIOTHEEK
Persoonlijke betrokkenheid van medewerkers is in elk bedrijf onbetaalbaar. Maar hoe krijg je je mensen zo gemotiveerd en enthousiast dat zij zich volledig inzetten voor hun organisatie?
Het antwoord op die vraag ligt besloten in de drie eenvoudige principes van Gung Ho, principes die iedere manager kan navolgen. Blanchard en Bowles beschrijven deze revolutionaire techniek aan de hand van Walton Works 2, een bedrijf dat worstelt om een faillissement af te wenden. Dankzij Gung Ho beseffen de medewerkers waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk voor het resultaat en ondersteunen zij elkaar. Productiviteit en winst stijgen en het bedrijf wordt een voorbeeld in het land. Ook uw bedrijf heeft baat bij de principes van Gung Ho!
Ken Blanchard is bekend van De One Minute Manager, De Orka Award en vele andere titels op het gebied van motivatie. Met Spencer Johnson schreef hij het wereldberoemde Wie heeft mijn kaas gepikt?
Hij leidt al jaren zijn Ken Blanchard Companies, die trainingen en cursusmateriaal in 20 talen aanbieden.
Sheldon Bowles is een gevierd spreker over motivatie. Met Blanchard schreef hij ook
Maak een fan van uw klant.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ken Blanchard, Sheldon Bowles
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047000242
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99