Good Job! Retail 12M

Combipakketten met de methode in boekvorm

Prijs € 42,35

Niet beschikbaar

Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Cally Youdell, Jenny Zilmer, Mariska Wiersma

Paperback | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

GOOD JOB! RETAIL is een beroepsspecifieke methode Engels die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de mbo-opleidingen Retail, zoals verkoopspecialist detailhandel, manager retail en ondernemer retail. In de methode staat communicatie centraal, zodat je leert jezelf passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is geheel in het Engels. Het startpakket vaan Good Job! Retail bestaat uit: * een overzichtelijk leerwerkboek waarin zowel theorie als oefeningen worden aangeboden; * een licentie van 12 maanden voor de digitale oefenomgeving Good Job! Retail Online, inclusief First Aid Course of English (FACE), Examencoach Engels en de spraakherkenningsapp. KENMERKEN VAN HET LEERWERKBOEK * zes casussen rondom een specifiek thema in retail * task based werken binnen een casus * studenten volgen de customer journey * veel open vragen om taalproductie te stimuleren Elke Task start met een GET STARTED!-opdracht. Hierbij denk je na over jouw eigen ervaringen en wat je belangrijk vindt in het retailvak. Ook krijg je CRITICAL THINKING-opdrachten die je uitdagen om kritisch na te denken over typische retailvraagstukken. In de GET GRAMMAR!-gedeeltes oefen je met grammatica-items die in de retailsector vaak voorkomen. Daarbij krijg je een beknopte uitleg en een korte oefening. Heb je meer oefening nodig, dan kun je aan de slag in Good Job! Hospitality Online. Elke Case wordt afgesloten met een FINAL TASK. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toon je aan dat je de lesstof begrijpt en kan toepassen. ONLINE OEFENOMGEVING In de online oefenomgeving Good Job! Retail Online oefen je met woorden en grammatica in een retailcontext. De woorden die je hierbij oefent en toetst, worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek. Je kunt ook online verder oefenen met de grammatica-items die in het leerwerkboek kort aan bod zijn gekomen bij Get Grammar!. Als je na deze oefeningen behoefte hebt aan nog meer grammaticale ondersteuning, dan is er First Aid Course of English (FACE). Alle oefeningen en toetsen worden door het programma nagekeken en becijferd. Ter voorbereiding op het centraal examen Engels, kun je gebruik maken van EXAMENCOACH ENGELS. Wil je oefenen met je uitspraak en gespreksvaardigheid? Dan kan dit via de innovatieve SPRAAKHERKENNINGSAPP.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Cally Youdell, Jenny Zilmer, Mariska Wiersma
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463263016
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Engelstalig

Beschrijving

GOOD JOB! RETAIL is een beroepsspecifieke methode Engels die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de mbo-opleidingen Retail, zoals verkoopspecialist detailhandel, manager retail en ondernemer retail. In de methode staat communicatie centraal, zodat je leert jezelf passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is geheel in het Engels.

Het startpakket vaan Good Job! Retail bestaat uit:
* een overzichtelijk leerwerkboek waarin zowel theorie als oefeningen worden aangeboden;
* een licentie van 12 maanden voor de digitale oefenomgeving Good Job! Retail Online, inclusief First Aid Course of English (FACE), Examencoach Engels en de spraakherkenningsapp.

KENMERKEN VAN HET LEERWERKBOEK
* zes casussen rondom een specifiek thema in retail
* task based werken binnen een casus
* studenten volgen de customer journey
* veel open vragen om taalproductie te stimuleren

Elke Task start met een GET STARTED!-opdracht. Hierbij denk je na over jouw eigen ervaringen en wat je belangrijk vindt in het retailvak. Ook krijg je CRITICAL THINKING-opdrachten die je uitdagen om kritisch na te denken over typische retailvraagstukken. In de GET GRAMMAR!-gedeeltes oefen je met grammatica-items die in de retailsector vaak voorkomen. Daarbij krijg je een beknopte uitleg en een korte oefening. Heb je meer oefening nodig, dan kun je aan de slag in Good Job! Hospitality Online. Elke Case wordt afgesloten met een FINAL TASK. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toon je aan dat je de lesstof begrijpt en kan toepassen.

ONLINE OEFENOMGEVING
In de online oefenomgeving Good Job! Retail Online oefen je met woorden en grammatica in een retailcontext. De woorden die je hierbij oefent en toetst, worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek. Je kunt ook online verder oefenen met de grammatica-items die in het leerwerkboek kort aan bod zijn gekomen bij Get Grammar!. Als je na deze oefeningen behoefte hebt aan nog meer grammaticale ondersteuning, dan is er First Aid Course of English (FACE). Alle oefeningen en toetsen worden door het programma nagekeken en becijferd. Ter voorbereiding op het centraal examen Engels, kun je gebruik maken van EXAMENCOACH ENGELS. Wil je oefenen met je uitspraak en gespreksvaardigheid? Dan kan dit via de innovatieve SPRAAKHERKENNINGSAPP.  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Cally Youdell, Jenny Zilmer, Mariska Wiersma
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463263016
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Engelstalig

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99