Good Job! Hospitality 12M

Combipakketten met de methode in boekvorm

Prijs € 42,35

Niet beschikbaar

Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Cally Youdell, Jenny Zilmer, Mariska Wiersma

Paperback | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

GOOD JOB! HOSPITALITY is een beroepsspecifieke mbo-methode die is afgestemd op kwalificatiedossiers voor de hospitality-opleidingen leidinggevende of medewerker travel & hospitality en frontofficemanager of -medewerker. Communicatie staat centraal, zodat je leert jezelf passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is volledig in het Engels. Het startpakket Good Job! Hospitality bestaat uit: * een overzichtelijk leerwerkboek waarin zowel theorie als oefeningen worden aangeboden; * een licentie van 12 maanden voor de digitale oefenomgeving Good Job! Hospitality Online, inclusief First Aid Course of English (FACE), Examencoach Engels en spraakherkenningsapp. KENMERKEN VAN HET LEERWERKBOEK * vijf casussen rondom specifiek thema * task based werken binnen een casus * je volgt de customer journey * veel open vragen om te werken aan je taalproductie Elke Task start met een GET STARTED!-opdracht. Hierbij denk je na over jouw eigen ervaringen en wat je belangrijk vindt in het hospitality-vak. Ook krijg je CRITICAL THINKING-opdrachten die je uitdagen om kritisch na te denken over typische hospitality-vraagstukken. In de GET GRAMMAR!-gedeeltes oefen je met grammatica-items die in de hospitality-sector vaak voorkomen. Daarbij krijg je een beknopte uitleg en een korte oefening. Heb je meer oefening nodig, dan kun je aan de slag in Good Job! Hospitality Online. Elke Case wordt afgesloten met een FINAL TASK. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toon je aan dat je de lesstof begrijpt en kan toepassen. ONLINE OEFENOMGEVING Op de methodesite Studiemeter kun je bij GOOD JOB! HOSPITALITY ONLINE oefenen met woorden en grammatica in horeca-context. De woorden worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek en worden ingeoefend en getoetst op Studiemeter. Bij elk online grammatica-item horen twee oefeningen en een onderwerptoets. Als je hierna door wilt oefenen, dan kan dat in FIRST AID COURSE OF ENGLISH (FACE). Ter voorbereiding op het centraal examen Engels, kun je gebruik maken van EXAMENCOACH ENGELS. Wil je oefenen met je uitspraak en gespreksvaardigheid? Dan kan dit via de innovatieve SPRAAKHERKENNINGSAPP.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Cally Youdell, Jenny Zilmer, Mariska Wiersma
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463263283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Engelstalig

Beschrijving

GOOD JOB! HOSPITALITY is een beroepsspecifieke mbo-methode die is afgestemd op kwalificatiedossiers voor de hospitality-opleidingen leidinggevende of medewerker travel & hospitality en frontofficemanager of -medewerker. Communicatie staat centraal, zodat je leert jezelf passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is volledig in het Engels.
Het startpakket Good Job! Hospitality bestaat uit:
* een overzichtelijk leerwerkboek waarin zowel theorie als oefeningen worden aangeboden;
* een licentie van 12 maanden voor de digitale oefenomgeving Good Job! Hospitality Online, inclusief First Aid Course of English (FACE), Examencoach Engels en spraakherkenningsapp.

KENMERKEN VAN HET LEERWERKBOEK
* vijf casussen rondom specifiek thema
* task based werken binnen een casus
* je volgt de customer journey
* veel open vragen om te werken aan je taalproductie

Elke Task start met een GET STARTED!-opdracht. Hierbij denk je na over jouw eigen ervaringen en wat je belangrijk vindt in het hospitality-vak. Ook krijg je CRITICAL THINKING-opdrachten die je uitdagen om kritisch na te denken over typische hospitality-vraagstukken. In de GET GRAMMAR!-gedeeltes oefen je met grammatica-items die in de hospitality-sector vaak voorkomen. Daarbij krijg je een beknopte uitleg en een korte oefening. Heb je meer oefening nodig, dan kun je aan de slag in Good Job! Hospitality Online. Elke Case wordt afgesloten met een FINAL TASK. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toon je aan dat je de lesstof begrijpt en kan toepassen.

ONLINE OEFENOMGEVING
Op de methodesite Studiemeter kun je bij GOOD JOB! HOSPITALITY ONLINE oefenen met woorden en grammatica in horeca-context. De woorden worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek en worden ingeoefend en getoetst op Studiemeter. Bij elk online grammatica-item horen twee oefeningen en een onderwerptoets. Als je hierna door wilt oefenen, dan kan dat in FIRST AID COURSE OF ENGLISH (FACE). Ter voorbereiding op het centraal examen Engels, kun je gebruik maken van EXAMENCOACH ENGELS. Wil je oefenen met je uitspraak en gespreksvaardigheid? Dan kan dit via de innovatieve SPRAAKHERKENNINGSAPP.  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Cally Youdell, Jenny Zilmer, Mariska Wiersma
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463263283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Engelstalig

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 22,95
  • 21,99
  • 22,00
  • 22,99
  • 18,99
  • 17,50
  • 22,99
  • 15,00
  • 24,99