Glamour & extase (e-Book)

Nacht vol overgave / Een gestolen kus / Een onmogelijk verlangen

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Tara Pammi

EPUB met digitaal watermerk | April 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan het hof van Drakos is het de passie die regeert…Prins Nikandros heeft zijn plichten lang genoeg verzaakt, vindt hij, en besluit dat het tijd is om terug te keren naar het paleis. Pal voor hij vertrekt, lijkt de mooie Mia, die hij al heel lang begeert, opeens te vallen voor zijn verleidingskunsten! Hij kan niet anders dan zich overgeven aan één nacht vol hartstocht...Als buitenbeentje in de familie verlangt prinses Eleni naar een eigen gezin. Dat lijkt dichterbij te komen na een hete kus op een gemaskerd bal. Een kus van de verbluffend knappe zakenman Gabriel Marquez, zo blijkt, die ook nog eens iemand zoekt om voor zijn kind te zorgen. Durft ze hem een gewaagd voorstel te doen?Tien jaar nadat Ariana hem verliet, is prins Andreas nog altijd uit op wraak. Nu hij haar heeft gevonden, zal ze opnieuw haar plaats innemen op de troon én in zijn bed. Maar het argeloze meisje van destijds is uitgegroeid tot een sterke, mooie vrouw - en maakt gevoelens in hem los waartegen zijn donkere hart niet bestand lijkt! Deze verhalen zijn eerder verschenen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tara Pammi
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402562651
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2023
Bestandsgrootte
1205210 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Beschrijving

Aan het hof van Drakos is het de passie die regeert…

Prins Nikandros heeft zijn plichten lang genoeg verzaakt, vindt hij, en besluit dat het tijd is om terug te keren naar het paleis. Pal voor hij vertrekt, lijkt de mooie Mia, die hij al heel lang begeert, opeens te vallen voor zijn verleidingskunsten! Hij kan niet anders dan zich overgeven aan één nacht vol hartstocht...

Als buitenbeentje in de familie verlangt prinses Eleni naar een eigen gezin. Dat lijkt dichterbij te komen na een hete kus op een gemaskerd bal. Een kus van de verbluffend knappe zakenman Gabriel Marquez, zo blijkt, die ook nog eens iemand zoekt om voor zijn kind te zorgen. Durft ze hem een gewaagd voorstel te doen?

Tien jaar nadat Ariana hem verliet, is prins Andreas nog altijd uit op wraak. Nu hij haar heeft gevonden, zal ze opnieuw haar plaats innemen op de troon én in zijn bed. Maar het argeloze meisje van destijds is uitgegroeid tot een sterke, mooie vrouw - en maakt gevoelens in hem los waartegen zijn donkere hart niet bestand lijkt!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tara Pammi
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402562651
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2023
Bestandsgrootte
1205210 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99