Gezonde lifestyle eet-adviesboek

ontbijt, lunch, diner 24/7

Prijs € 29,50

Uitverkocht

Gert Schuitemaker, Jac van Dongen

Paperback | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In hun dikke 'Eet-adviesboek' Gezonde Lifestyle adviseren apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen u over alle maaltijden van de dag: ontbijt, lunch en diner. Ook de 'tussendoortjes' worden niet vergeten. De 44 recepten, handige 'weetjes' en tips houden zowel uw gezondheid in het oog, als uw eetplezier. En dat alles in een schitterend vormgegeven boek, met prachtige fotografie.Net als het in 2010 verschenen Fit met Voeding Kookboek borduurt dit nieuwe boek voort op de jarenlange samenwerking van Gert Schuitemaker en Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tachtig de orthomoleculaire geneeskunde naar Nederland. Een tak van sport waarin voedingsstoffen centraal staan. Later promoveerde Schuitemaker op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij is al jarenlang hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding.Jac van Dongen is sinds jaar en dag auteur van de rubriek 'Ortho Cuisine' in Fit met Voeding en redacteur van ORTHO. Hij werkte tientallen jaren in de voedingsindustrie. Daarnaast is koken al een halve eeuw een persoonlijke interesse. Deze belangstelling is nauw verbonden met de chemie, zijn kernvak. Door de jaren heen zag Van Dongen hoe koken zich ontwikkelde tot een wetenschap. Zélf weet hij een ding zeker: 'lekker' is belangrijk, maar dit geldt in gelijke mate voor de gezondheidswaarde van een gerecht.Bij alle maaltijdadviezen en recepten gaan daarom gezond én lekker hand in hand, waarbij 'biologisch' en producten direct van het land de voorkeur genieten. Met het doel fit te worden én te blijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gert Schuitemaker, Jac van Dongen
Uitgever
Ortho Communications & Science B.V., Uit
ISBN
9789076161945
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

In hun dikke 'Eet-adviesboek' Gezonde Lifestyle adviseren apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen u over alle maaltijden van de dag: ontbijt, lunch en diner. Ook de 'tussendoortjes' worden niet vergeten. De 44 recepten, handige 'weetjes' en tips houden zowel uw gezondheid in het oog, als uw eetplezier. En dat alles in een schitterend vormgegeven boek, met prachtige fotografie.

Net als het in 2010 verschenen Fit met Voeding Kookboek borduurt dit nieuwe boek voort op de jarenlange samenwerking van Gert Schuitemaker en Jac van Dongen. De eerste bracht begin jaren tachtig de orthomoleculaire geneeskunde naar Nederland. Een tak van sport waarin voedingsstoffen centraal staan. Later promoveerde Schuitemaker op het thema risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij is al jarenlang hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding.

Jac van Dongen is sinds jaar en dag auteur van de rubriek 'Ortho Cuisine' in Fit met Voeding en redacteur van ORTHO. Hij werkte tientallen jaren in de voedingsindustrie. Daarnaast is koken al een halve eeuw een persoonlijke interesse. Deze belangstelling is nauw verbonden met de chemie, zijn kernvak. Door de jaren heen zag Van Dongen hoe koken zich ontwikkelde tot een wetenschap. Zélf weet hij een ding zeker: 'lekker' is belangrijk, maar dit geldt in gelijke mate voor de gezondheidswaarde van een gerecht.

Bij alle maaltijdadviezen en recepten gaan daarom gezond én lekker hand in hand, waarbij 'biologisch' en producten direct van het land de voorkeur genieten. Met het doel fit te worden én te blijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gert Schuitemaker, Jac van Dongen
Uitgever
Ortho Communications & Science B.V., Uit
ISBN
9789076161945
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 18,99
  • 33,99
  • 24,99
  • 12,99
  • 15,00
  • 29,99
  • 29,95
  • 15,00
  • 23,99