Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten

Prijs € 48,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. van Amerongen

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft doktersassistenten en praktijkondersteuners (in opleiding) gedegen kennis over geneesmiddelen en vertaalt die kennis naar de praktijk. Zo kun je dankzij de informatie in dit boek het spoedeisende karakter van een hulpvraag beter bepalen als een patiënt ook medicijnen gebruikt. Bovendien ben je in staat om patiënten voor te lichten en te adviseren over de werking en toepassing van geneesmiddelen. In deze vijfde druk van Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten zijn de verschillende geneesmiddelengroepen en onderliggende medicatie geactualiseerd. Ook zijn er paragrafen toegevoegd over onder meer farmacogenetica en chronotherapie. Het boek geeft eerst een algemene inleiding over geneesmiddelen en bespreekt dan de meest gebruikte medicijnen aan de hand van orgaanstelsels. Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten is bij uitstek geschikt voor doktersassistenten, praktijkondersteuners en degenen die daarvoor worden opgeleid. Jan van Amerongen werkt als arts-docent bij het Alfa-college te Hoogeveen. Daarnaast is hij betrokken bij de nascholing van doktersassistenten in Noord-Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. van Amerongen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036817387
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Dit boek geeft doktersassistenten en praktijkondersteuners (in opleiding) gedegen kennis over geneesmiddelen en vertaalt die kennis naar de praktijk. Zo kun je dankzij de informatie in dit boek het spoedeisende karakter van een hulpvraag beter bepalen als een patiënt ook medicijnen gebruikt. Bovendien ben je in staat om patiënten voor te lichten en te adviseren over de werking en toepassing van geneesmiddelen.

In deze vijfde druk van Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten zijn de verschillende geneesmiddelengroepen en onderliggende medicatie geactualiseerd. Ook zijn er paragrafen toegevoegd over onder meer farmacogenetica en chronotherapie. Het boek geeft eerst een algemene inleiding over geneesmiddelen en bespreekt dan de meest gebruikte medicijnen aan de hand van orgaanstelsels.

Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten is bij uitstek geschikt voor doktersassistenten, praktijkondersteuners en degenen die daarvoor worden opgeleid.

Jan van Amerongen werkt als arts-docent bij het Alfa-college te Hoogeveen. Daarnaast is hij betrokken bij de nascholing van doktersassistenten in Noord-Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. van Amerongen
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036817387
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99