Gekust onder de sterren / Liefde op de set / Een spannende date (e-Book)

€ 7,49
Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Kate Hardy, Anne Fraser

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Glitter en glamour zijn leuk, maar voor deze artsen is liefde toch het belangrijkst!Gekust onder de sterrenEen baan als fysiotherapeute bij een kliniek met louter beroemdheden als patiënt lijkt Katie dé manier om haar verdriet te vergeten. Dat haar baas, dokter Fabio Lineham, zo knap is als een filmster, helpt ook. Omdat hij nogal een playboy is, houdt ze afstand. Maar lukt dat ook als ze samen met hem op reis moet - in een privéjet, naar Monaco?Liefde op de setElizabeth besluit een avontuurlijke baan aan te nemen als arts op een filmset. Een van haar taken is het oplappen van de stuntmannen. Zoals Kendrick, een onweerstaanbare daredevil, die langzaam maar zeker haar hart verovert. Maar wil ze wel iets met iemand die dagelijks zijn leven waagt?Een spannende dateAls dochter van een beroemdheid blijft Abigail liever op de achtergrond. Vandaar dat ze in het ziekenhuis waar ze werkt 'de ijsprinses' wordt genoemd. Waarom de knappe Lewis Gallagher zo zijn best voor haar doet, is haar dan ook een raadsel. Toch geniet ze van haar afspraakjes met deze arts - meer dan goed voor haar is!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kate Hardy, Anne Fraser
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
1420797 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
381

Beschrijving

Glitter en glamour zijn leuk, maar voor deze artsen is liefde toch het belangrijkst!

Gekust onder de sterren

Een baan als fysiotherapeute bij een kliniek met louter beroemdheden als patiënt lijkt Katie dé manier om haar verdriet te vergeten. Dat haar baas, dokter Fabio Lineham, zo knap is als een filmster, helpt ook. Omdat hij nogal een playboy is, houdt ze afstand. Maar lukt dat ook als ze samen met hem op reis moet - in een privéjet, naar Monaco?

Liefde op de set

Elizabeth besluit een avontuurlijke baan aan te nemen als arts op een filmset. Een van haar taken is het oplappen van de stuntmannen. Zoals Kendrick, een onweerstaanbare daredevil, die langzaam maar zeker haar hart verovert. Maar wil ze wel iets met iemand die dagelijks zijn leven waagt?

Een spannende date

Als dochter van een beroemdheid blijft Abigail liever op de achtergrond. Vandaar dat ze in het ziekenhuis waar ze werkt 'de ijsprinses' wordt genoemd. Waarom de knappe Lewis Gallagher zo zijn best voor haar doet, is haar dan ook een raadsel. Toch geniet ze van haar afspraakjes met deze arts - meer dan goed voor haar is!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kate Hardy, Anne Fraser
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
1420797 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
381

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99