Geavanceerd ChatGPT

Prijs € 34,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Bob van Duuren

Paperback | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

“ChatGPT is voor velen al het dagelijkse hulpje bij allerhande taken. Met dit boek haal je nog veel meer uit deze fascinerende technologie.” In vervolg op het succesvolle boek Hallo, ik ben ChatGPT klom Bob van Duuren wederom in de pen en schreef hij samen met ChatGPT dit vervolgboek, dat bedoeld is voor de meer ervaren gebruiker die nóg meer uit deze veelzijdige technologie wil halen. Het boek gaat voorbij aan de basis en veronderstelt een algemene kennis van en handigheid met ChatGPT. De auteurs behandelen onder andere functionaliteit van de (betaalde) Plus-versie, waaronder de mogelijkheden van de live internettoegang, de krachtige Code Interpreter, de spiksplinternieuwe custom instructions en het toepassen van talloze plug-ins waarmee de mogelijkheden van ChatGPT enorm worden uitgebreid. Daarnaast is er veel aandacht voor verfijnde promptingtechnieken: antwoorden die ChatGPT geeft worden nauwkeuriger en completer naarmate je betere prompts gebruikt. Naast tips en technieken krijg je ook talloze voorbeelden van goede en geteste prompts verdeeld over verschillende onderwerpen en toepassingen, die je in je dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen. Verder gaat het boek in op hoe je de uitvoer van ChatGPT kunt beïnvloeden en hoe je het programma kunt trainen om op een bepaalde manier te antwoorden. Tot slot wordt er stilgestaan bij hoe je ChatGPT gebruikt om programma's in diverse computertalen voor je te laten schrijven, op basis van instructies in gewoon Nederlands. Het boek wordt gecompleteerd door interviews met experts op het gebied van ethiek, privacy en auteursrecht, AI, marketing en klantenservice. Trefwoorden: chatgpt

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bob van Duuren
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463563154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

“ChatGPT is voor velen al het dagelijkse hulpje bij allerhande taken. Met dit boek haal je nog veel meer uit deze fascinerende technologie.”

In vervolg op het succesvolle boek Hallo, ik ben ChatGPT klom Bob van Duuren wederom in de pen en schreef hij samen met ChatGPT dit vervolgboek, dat bedoeld is voor de meer ervaren gebruiker die nóg meer uit deze veelzijdige technologie wil halen. Het boek gaat voorbij aan de basis en veronderstelt een algemene kennis van en handigheid met ChatGPT. De auteurs behandelen onder andere functionaliteit van de (betaalde) Plus-versie, waaronder de mogelijkheden van de live internettoegang, de krachtige Code Interpreter, de spiksplinternieuwe custom instructions en het toepassen van talloze plug-ins waarmee de mogelijkheden van ChatGPT enorm worden uitgebreid.

Daarnaast is er veel aandacht voor verfijnde promptingtechnieken: antwoorden die ChatGPT geeft worden nauwkeuriger en completer naarmate je betere prompts gebruikt. Naast tips en technieken krijg je ook talloze voorbeelden van goede en geteste prompts verdeeld over verschillende onderwerpen en toepassingen, die je in je dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.

Verder gaat het boek in op hoe je de uitvoer van ChatGPT kunt beïnvloeden en hoe je het programma kunt trainen om op een bepaalde manier te antwoorden.

Tot slot wordt er stilgestaan bij hoe je ChatGPT gebruikt om programma's in diverse computertalen voor je te laten schrijven, op basis van instructies in gewoon Nederlands.

Het boek wordt gecompleteerd door interviews met experts op het gebied van ethiek, privacy en auteursrecht, AI, marketing en klantenservice.

Trefwoorden: chatgpt

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bob van Duuren
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463563154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Actuele bestsellers!

  • 23,95
  • 15,00
  • 12,50
  • 11,99
  • 26,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 17,99
  • 24,99
  • 12,99