Fotograferen en filmen met een smartphone

Prijs € 29,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Jeroen Horlings

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt - en dat is steeds vaker een smartphone. Het is dan ook geen wonder dat het overgrote deel van de 10 miljard foto's die dagelijks op internet gedeeld worden, zijn gemaakt met een mobieltje. Deze handzame camera past in een broekzak en we nemen hem overal mee naartoe. Bovendien is de beeldkwaliteit de laatste jaren enorm toegenomen, evenals de mogelijkheden - zoals 4k video en 360 graden-panorama's. Maar gemiddeld worden slechts 10% van de cameramogelijkheden benut. Dit boek helpt je om het maximale uit je smartphone te halen, waardoor je betere foto's zult maken en je echte camera thuis kunt laten als je op vakantie gaat. Dat begint bij een meer optimale bediening, zoals het kiezen van een scherpstelpunt; het kost nauwelijks meer werk en je boekt direct beter resultaat. Maar ook handige instellingen, een mooie compositie maken, praktische filmtips, onmisbare apps (en hoe je deze kunt gebruiken), omgaan met de zon en omgevingsfactoren als mist en regen en het optimaliseren van je foto's met beeldbewerking. Alles komt aan bod, inclusief duidelijke voorbeeldfoto's.De volgende onderwerpen komen aan bod:* Optimale bediening: van knoppen tot scherm* Basiskennis fotografie* Technische achtergronden van de smartphonecamera* Handige instellingen* De compositie* Praktische filmtips* Onmisbare apps* Omgaan met de zon en omgevingsfactoren* Do's en dont's * Foto's optimaliseren met beeldbewerking

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeroen Horlings
Uitgever
Uitgeverij Sycorax
ISBN
9789492404039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Beschrijving

De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt - en dat is steeds vaker een smartphone. Het is dan ook geen wonder dat het overgrote deel van de 10 miljard foto's die dagelijks op internet gedeeld worden, zijn gemaakt met een mobieltje. Deze handzame camera past in een broekzak en we nemen hem overal mee naartoe. Bovendien is de beeldkwaliteit de laatste jaren enorm toegenomen, evenals de mogelijkheden - zoals 4k video en 360 graden-panorama's. Maar gemiddeld worden slechts 10% van de cameramogelijkheden benut. Dit boek helpt je om het maximale uit je smartphone te halen, waardoor je betere foto's zult maken en je echte camera thuis kunt laten als je op vakantie gaat.

Dat begint bij een meer optimale bediening, zoals het kiezen van een scherpstelpunt; het kost nauwelijks meer werk en je boekt direct beter resultaat. Maar ook handige instellingen, een mooie compositie maken, praktische filmtips, onmisbare apps (en hoe je deze kunt gebruiken), omgaan met de zon en omgevingsfactoren als mist en regen en het optimaliseren van je foto's met beeldbewerking. Alles komt aan bod, inclusief duidelijke voorbeeldfoto's.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
* Optimale bediening: van knoppen tot scherm
* Basiskennis fotografie
* Technische achtergronden van de smartphonecamera
* Handige instellingen
* De compositie
* Praktische filmtips
* Onmisbare apps
* Omgaan met de zon en omgevingsfactoren
* Do's en dont's
* Foto's optimaliseren met beeldbewerking

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeroen Horlings
Uitgever
Uitgeverij Sycorax
ISBN
9789492404039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99