Fortuna 3 Romeinse literatuur Tekstboek

Prijs € 47,60

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ch. Hupperts, E. Jans

Hardback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fortuna 3, Romeinse literatuur 2e druk vormt de afronding van de latijnse leergang Fortuna. Het is een zelfstandig leesboek dat na iedere Latijnse leergang kan worden gebruikt.In het boek zijn zowel teksten opgenomen die geschikt worden geacht als overgangs- en beginlectuur, als stof voor de schoolonderzoeken.De Latijnse teksten zijn niet-geadapteerd. Ieder hoofdstuk is voorzien van een uitgebreide inleiding die ingaat op het onderwerp/genre en de auteurs van wie teksten zijn opgenomen. Bij de receptie is gekozen voor een gevarieerd aanbod.Enige wijzigingen in Fortuna 3, 2e druk:-Lange teksten zijn ingekort of de capita zijn geschrapt;-Er zijn meer teksten opgenomen van Caesar, Ovidius, Vergilius en Livius;-De keuze van de wijsgerige teksten van Cicero is gewijzigd;-De aantekeningen zijn aangepast en verbeterd;-Vaker eerst de letterlijke vertaling alvorens de vrijere vertaling;-Werkvertalingen zijn, waar nodig, verbeterd en aangepast;-Nieuwe lay-out in full colour.Van Fortuna 3 (het leesboek) is de algemene opzet niet gewijzigd. Het boek biedt nog steeds een uitgebreide keuze aan Latijnse literatuur, ingedeeld naar genres en auteurs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ch. Hupperts, E. Jans
Uitgever
Eisma Edumedia bv
ISBN
9789076589879
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Fortuna 3, Romeinse literatuur 2e druk vormt de afronding van de latijnse leergang Fortuna. Het is een zelfstandig leesboek dat na iedere Latijnse leergang kan worden gebruikt.In het boek zijn zowel teksten opgenomen die geschikt worden geacht als overgangs- en beginlectuur, als stof voor de schoolonderzoeken.
De Latijnse teksten zijn niet-geadapteerd. Ieder hoofdstuk is voorzien van een uitgebreide inleiding die ingaat op het onderwerp/genre en de auteurs van wie teksten zijn opgenomen. Bij de receptie is gekozen voor een gevarieerd aanbod.

Enige wijzigingen in Fortuna 3, 2e druk:
-Lange teksten zijn ingekort of de capita zijn geschrapt;
-Er zijn meer teksten opgenomen van Caesar, Ovidius, Vergilius en Livius;
-De keuze van de wijsgerige teksten van Cicero is gewijzigd;
-De aantekeningen zijn aangepast en verbeterd;
-Vaker eerst de letterlijke vertaling alvorens de vrijere vertaling;
-Werkvertalingen zijn, waar nodig, verbeterd en aangepast;
-Nieuwe lay-out in full colour.

Van Fortuna 3 (het leesboek) is de algemene opzet niet gewijzigd. Het boek biedt nog steeds een uitgebreide keuze aan Latijnse literatuur, ingedeeld naar genres en auteurs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ch. Hupperts, E. Jans
Uitgever
Eisma Edumedia bv
ISBN
9789076589879
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99