Fiscale aspecten van mobiliteit

handleiding voor de praktijk

Prijs € 34,95

Uitverkocht

E. Boers

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fiscale aspecten van mobiliteit Handleiding voor de praktijkReisregelingen hebben directe impact op de werknemer. Werkgevers begrijpen dit maar al te goed maar de reisregelingen worden jaar op jaar veranderd. Dit leidt tot veel commotie en veel correcties en discussie met de Belastingdienst.Dit boek maakt u wegwijs binnen deze reisregelingen. Startpunt is de nieuwe regeling die sinds 1 januari 2004 van kracht is.Deze regeling wordt in het eerste hoofdstuk op hoofdlijnen besproken. In de daarop volgende hoofdstukken worden de nieuwe regels uitgewerkt per soort van vervoer, te weten: vervoer te voet, vervoer per fiets, de eigen auto, het carpoolen, de lease- of bedrijfsauto en de zogenaamde bestelauto.Op 1 januari 2006 is de auto van de zaak onder het bereik van de loonbelasting gekomen. Dat maakte deze vierde, geheel herziene uitgave noodzakelijk. Uitgangspunt bij het schrijven van dit boek zijn de wet, de wetsvoorstellen en de jurisprudentie zoals die op 1 juli 2006 bekend waren.Getracht is alle in de praktijk voorkomende situaties en vragen zo praktisch mogelijk te behandelen. Dit waar mogelijk aan de hand van vragen en antwoorden. Tevens verduidelijken vergelijkende overzichten de situatie tot en met 2003, vanaf 2004 en vanaf 2006.Dit alles maakt het boek 'Fiscale aspecten van mobiliteit’ de ideale uitgave om reisregelingen toe te lichten aan werknemers en managers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Boers
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789013034783
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113

Beschrijving

Fiscale aspecten van mobiliteit Handleiding voor de praktijk
Reisregelingen hebben directe impact op de werknemer. Werkgevers begrijpen dit maar al te goed maar de reisregelingen worden jaar op jaar veranderd. Dit leidt tot veel commotie en veel correcties en discussie met de Belastingdienst.
Dit boek maakt u wegwijs binnen deze reisregelingen. Startpunt is de nieuwe regeling die sinds 1 januari 2004 van kracht is.
Deze regeling wordt in het eerste hoofdstuk op hoofdlijnen besproken. In de daarop volgende hoofdstukken worden de nieuwe regels uitgewerkt per soort van vervoer, te weten: vervoer te voet, vervoer per fiets, de eigen auto, het carpoolen, de lease- of bedrijfsauto en de zogenaamde bestelauto.
Op 1 januari 2006 is de auto van de zaak onder het bereik van de loonbelasting gekomen. Dat maakte deze vierde, geheel herziene uitgave noodzakelijk. Uitgangspunt bij het schrijven van dit boek zijn de wet, de wetsvoorstellen en de jurisprudentie zoals die op 1 juli 2006 bekend waren.
Getracht is alle in de praktijk voorkomende situaties en vragen zo praktisch mogelijk te behandelen. Dit waar mogelijk aan de hand van vragen en antwoorden. Tevens verduidelijken vergelijkende overzichten de situatie tot en met 2003, vanaf 2004 en vanaf 2006.
Dit alles maakt het boek 'Fiscale aspecten van mobiliteit’ de ideale uitgave om reisregelingen toe te lichten aan werknemers en managers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Boers
Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789013034783
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99