Farmacotherapeutisch kompas 2012

Prijs € 49,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Farmacotherapeutisch Kompas 2012Al bijna dertig jaar bewijst het Farmacotherapeutisch Kompas (FK) zijn diensten als leidraad en naslagwerk bij het gepast gebruik van geneesmiddelen. De uitgever van het FK - het College voor zorgverzekeringen (CVZ) - biedt hiermee onafhankelijke geneesmiddelinformatie voor professionals in de zorg. Het CVZ heeft ervoor gekozen zich vanaf 2012 volledig te richten op de internetversie van het Farmacotherapeutisch Kompas. Voor de laatste keer als boek verkrijgbaarStelt u toch prijs op de nieuwste editie van het boek, Prelum Uitgevers biedt u de mogelijkheid een gedrukt exemplaar te kopen. Waarschijnlijk voor de laatste keer. Met ingang van 2013 is het Kompas alleen nog in electronische vorm te raadplegen. Editie 2012: volledig geactualiseerd en bijgewerkt!Net als in voorgaande jaren is deze nieuwste editie volledig geactualiseerd. Dat betekent onder meer nieuwe registraties en nieuwe CFH-beoordelingen. Maar natuurlijk ook de nieuwste inzichten met betrekking tot bijwerkingen en interacties.Met het Farmacotherapeutisch Kompas vindt u een farmacotherapie, die in medisch opzicht optimaal is en zowel voor de verzekering als de patient de meest economische is. Het Kompas levert een belangrijke bijdrage aan een doelmatige geneesmiddelenvoorziening door de combinatie van gegevens over zowel de farmacotherapie als de kosten er van. Het Farmacotherapeutisch Kompas wordt uitgegeven door de Commissie Farmaceutische Hulp (CFH) van het college voor zorgverzekeringen (CVZ). Dit is een onafhankelijk zelfstandig bestuursorgaan binnen de gezondheidszorg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
College voor zorgverzekeringen
ISBN
9789085621096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1250

Beschrijving

Farmacotherapeutisch Kompas 2012
Al bijna dertig jaar bewijst het Farmacotherapeutisch Kompas (FK) zijn diensten als leidraad en naslagwerk bij het gepast gebruik van geneesmiddelen. De uitgever van het FK - het College voor zorgverzekeringen (CVZ) - biedt hiermee onafhankelijke geneesmiddelinformatie voor professionals in de zorg. Het CVZ heeft ervoor gekozen zich vanaf 2012 volledig te richten op de internetversie van het Farmacotherapeutisch Kompas.

Voor de laatste keer als boek verkrijgbaar

Stelt u toch prijs op de nieuwste editie van het boek, Prelum Uitgevers biedt u de mogelijkheid een gedrukt exemplaar te kopen. Waarschijnlijk voor de laatste keer. Met ingang van 2013 is het Kompas alleen nog in electronische vorm te raadplegen.

Editie 2012: volledig geactualiseerd en bijgewerkt!

Net als in voorgaande jaren is deze nieuwste editie volledig geactualiseerd. Dat betekent onder meer nieuwe registraties en nieuwe CFH-beoordelingen. Maar natuurlijk ook de nieuwste inzichten met betrekking tot bijwerkingen en interacties.

Met het Farmacotherapeutisch Kompas vindt u een farmacotherapie, die in medisch opzicht optimaal is en zowel voor de verzekering als de patient de meest economische is. Het Kompas levert een belangrijke bijdrage aan een doelmatige geneesmiddelenvoorziening door de combinatie van gegevens over zowel de farmacotherapie als de kosten er van. Het Farmacotherapeutisch Kompas wordt uitgegeven door de Commissie Farmaceutische Hulp (CFH) van het college voor zorgverzekeringen (CVZ). Dit is een onafhankelijk zelfstandig bestuursorgaan binnen de gezondheidszorg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
College voor zorgverzekeringen
ISBN
9789085621096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1250

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99