Factor-E Saw niv. 4 Project werkboek

Prijs € 9,00

Uitverkocht

Judy Tienhoven

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Buitenschoolse en sport-/spelactiviteiten: Het activiteitenplan In dit project onderzoek je hoe buitenspelpakketten kinderen helpen naar een gezonde leefwijze. Je ontwerpt buitenspelpakketten voor integraal kindcentrum De Windroos zodat het team daar snel een mini-excursie of buitenspel kan uitvoeren.Toetsbare producten: het activiteitenplan en buitenspelpakketten.Dit project kan worden gebruikt voor de opleidingen:*onderwijsassistent*pedagogisch medewerker 3 kinderopvang*gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aan een opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project geeft invulling aan de integrale leerlijn waar bij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en een logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding en uitvoering).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judy Tienhoven
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037208085
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Buitenschoolse en sport-/spelactiviteiten: Het activiteitenplan

In dit project onderzoek je hoe buitenspelpakketten kinderen helpen naar een gezonde leefwijze. Je ontwerpt buitenspelpakketten voor integraal kindcentrum De Windroos zodat het team daar snel een mini-excursie of buitenspel kan uitvoeren.

Toetsbare producten: het activiteitenplan en buitenspelpakketten.

Dit project kan worden gebruikt voor de opleidingen:
*onderwijsassistent
*pedagogisch medewerker 3 kinderopvang
*gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aan een opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project geeft invulling aan de integrale leerlijn waar bij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en een logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding en uitvoering).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judy Tienhoven
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037208085
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99