Factor-E SAW niv. 3 en 4 Training werkboek

Prijs € 15,25

Uitverkocht

Sander Berendsen

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De training 'Muziek in de kinderopvang' geeft inzicht in de volgende muzikale domeinen:*Luisteren naar muziek*Lezen, noteren en muziek maken*Zingen*Muziek spelen*Bewegen op muziek.Je kunt kinderen begeleiden bij het maken van muziek, bewegen op muziek, zingen, luisteren naar muziek en het noteren en lezen van ritmes. Je werkt aan een muzikaal 'doeboek' voor de beroepspraktijk.Toetsbare producten: muzikaal activiteitenboek voor de beroepspraktijk.Deze training kan worden gebruikt voor de opleidingen:pedagogisch medewerker 3 kinderopvanggespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.Factor-E voor SAWFactor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sander Berendsen
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037209914
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De training 'Muziek in de kinderopvang' geeft inzicht in de volgende muzikale domeinen:
*Luisteren naar muziek
*Lezen, noteren en muziek maken
*Zingen
*Muziek spelen
*Bewegen op muziek.

Je kunt kinderen begeleiden bij het maken van muziek, bewegen op muziek, zingen, luisteren naar muziek en het noteren en lezen van ritmes. Je werkt aan een muzikaal 'doeboek' voor de beroepspraktijk.

Toetsbare producten: muzikaal activiteitenboek voor de beroepspraktijk.

Deze training kan worden gebruikt voor de opleidingen:

pedagogisch medewerker 3 kinderopvang
gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sander Berendsen
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037209914
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99