Ex-roker

Prijs € 12,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Herman Brusselmans

Hardback | December 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op 1 oktober stopte Herman Brusselmans met roken. Vanaf deze voor hem historische dag hield hij, tot en met de eerste november, een dagboek bij over z’n strijd met het afzweren van de sigaret. In Ex-roker vertelt hij over z’n ambassadeurschap van Stoptober, de vereniging die zo veel mogelijk mensen van het roken af wil krijgen; over het bezoeken van Smokers Anonymous; over z’n eerste sigaret; over andere rokers; over de ellende van het stoppen; over de voor- en nadelen van de Marlboro; over alternatieven voor nicotine; over z’n wens om ondanks alles heel oud te worden en er lang te zijn voor vrouw en kind, en over andere factoren in het moeilijke bestaan van zij die hun longen eindelijk lucht willen geven. In een nawoord maakt Brusselmans de balans op. Het dagboek van de ex-roker Herman Brusselmans werd met veel succes voorgepubliceerd op de website en in de papieren versie van het befaamde weekblad HUMO. Het nawoord werd niet eerder gepubliceerd. Ex-roker is journaalliteratuur van de bovenste plank, en zal herkenning bieden aan zowel rokers als niet-rokers als iedereen die ooit met roken of niet roken te maken heeft gehad.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Herman Brusselmans
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044655803
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Op 1 oktober stopte Herman Brusselmans met roken. Vanaf deze voor hem historische dag hield hij, tot en met de eerste november, een dagboek bij over z’n strijd met het afzweren van de sigaret. In Ex-roker vertelt hij over z’n ambassadeurschap van Stoptober, de vereniging die zo veel mogelijk mensen van het roken af wil krijgen; over het bezoeken van Smokers Anonymous; over z’n eerste sigaret; over andere rokers; over de ellende van het stoppen; over de voor- en nadelen van de Marlboro; over alternatieven voor nicotine; over z’n wens om ondanks alles heel oud te worden en er lang te zijn voor vrouw en kind, en over andere factoren in het moeilijke bestaan van zij die hun longen eindelijk lucht willen geven. In een nawoord maakt Brusselmans de balans op.
Het dagboek van de ex-roker Herman Brusselmans werd met veel succes voorgepubliceerd op de website en in de papieren versie van het befaamde weekblad HUMO. Het nawoord werd niet eerder gepubliceerd.
Ex-roker is journaalliteratuur van de bovenste plank, en zal herkenning bieden aan zowel rokers als niet-rokers als iedereen die ooit met roken of niet roken te maken heeft gehad.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Herman Brusselmans
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044655803
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99