Evenementen

Prijs € 59,00

Uitverkocht

Frank Joosten

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Evenementen (Serie Bijzondere Wetgeving - Deel 7) worden wetten met betrekking tot evenementen uitgebreid toegelicht. Ook wordt het concept van een evenement besproken en de toepasbaarheid daarvan door de gemeente.Alle aspecten die aan de orde komen bij het organiseren van een evenement worden afzonderlijk en in hun onderlinge samenhang besproken. Daarbij worden tevens relaties gelegd met andere aan een evenement gelieerde vergunningen, ontheffingen en processen. Tevens worden de verschillende juridische grondslagen van evenementen en de verscheidenheid aan aanpalende wet- en regelgeving uitgebreid toegelicht.Daarnaast wordt het bestuurlijke en juridische proces van beoordeling van de aanvraag evenementenvergunning, de regie, de advisering en de uiteindelijke besluitvorming en vergunningverlening nader toegelicht mede aan de hand van toepasselijke en actuele jurisprudentie.Dit boek vormt een leidraad voor alle praktische aspecten die aan de orde komen bij het organiseren van een evenement. Te denken valt aan veiligheidsplannen, crowd management fasering en relevante vergunningsvoorschriften.ISBN: 9789491930362Auteur: F. Joosten

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Joosten
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491930362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

In Evenementen (Serie Bijzondere Wetgeving - Deel 7) worden wetten met betrekking tot evenementen uitgebreid toegelicht. Ook wordt het concept van een evenement besproken en de toepasbaarheid daarvan door de gemeente.

Alle aspecten die aan de orde komen bij het organiseren van een evenement worden afzonderlijk en in hun onderlinge samenhang besproken. Daarbij worden tevens relaties gelegd met andere aan een evenement gelieerde vergunningen, ontheffingen en processen. Tevens worden de verschillende juridische grondslagen van evenementen en de verscheidenheid aan aanpalende wet- en regelgeving uitgebreid toegelicht.

Daarnaast wordt het bestuurlijke en juridische proces van beoordeling van de aanvraag evenementenvergunning, de regie, de advisering en de uiteindelijke besluitvorming en vergunningverlening nader toegelicht mede aan de hand van toepasselijke en actuele jurisprudentie.

Dit boek vormt een leidraad voor alle praktische aspecten die aan de orde komen bij het organiseren van een evenement. Te denken valt aan veiligheidsplannen, crowd management fasering en relevante vergunningsvoorschriften.


ISBN: 9789491930362

Auteur: F. Joosten

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Joosten
Uitgever
Berghauser Pont Publishing
ISBN
9789491930362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99