Engels vooraf

Prijs € 28,05

Niet beschikbaar

Kees van Daalen, Mirjam IJzerman, Carmen Gerbenzon

Paperback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ENGELS VOORAF - Op weg naar A1 is de nieuwe methode Engels van Uitgeverij Deviant die de leerling op weg helpt naar ERK-niveau A1. Leerlingen voor wie het eindniveau Engels maximaal A1 is, kunnen zich het Engels op een heel geleidelijke manier eigen maken met het leerwerkboek 'Engels Vooraf'.Herkenbaarheid is het sleutelwoord.Herkenbaarheid in onderwerpen, situaties, structuur en door veel herhaling.De thema's wonen, werken en vrije tijd vormen de kern van het leerwerkboek.Binnen elk thema heeft ieder hoofdstuk een eigen kleur en wordt het oefenmateriaal in een vaste volgorde aangeboden.Alle aangeboden woorden en taalfuncties worden ook aangeboden met audio en/of video, naar keuze met of zonder ondertiteling.Na het doorwerken van de methode 'Engels Vooraf' kan de leerling op maximaal ERK-niveau A1 luisteren, spreken, lezen, korte gesprekken voeren en korte berichten schrijven m.b.t. acht herkenbare thema's:Thema 1 Familie & vriendenThema 2 WonenThema 3 Hobby's en uitgaanThema 4 VervoerThema 5 Gezondheid & ziekteThema 6 ContactThema 7 WerkThema 8 GeldLEERWERKBOEKUitgeverij Deviant heeft bij 'Engels Vooraf' gekozen voor de beproefde didactiek van een leerwerkboek, ondersteund door veel video- en audiomateriaal en een uitgebreid oefen- en toetsprogramma via de methodesite Studiemeter.nl.De kracht van dit leerwerkboek is dat het Engels met korte, toegankelijke filmpjes en geluidsfragmenten wordt aangeboden en vervolgens op veel gevarieerde manieren wordt geoefend. DOELGROEPleerlingen binnen het praktijkonderwijs;leerlingen op niveau 1 van het mbo;vmbo-leerlingen met leerwegondersteuning;taalzwakke leerlingen die extra training en ondersteuning nodig hebben.OPBOUW VAN DE METHODEDe acht thema's in 'Engels Vooraf' bestaan elk uit vijf hoofdstukken en een terugblik:Hoofdstuk 1 Luisteren, kijken & lezen - woordenHoofdstuk 2 Luisteren, kijken & lezen - zinnenHoofdstuk 3 LezenHoofdstuk 4 Spreken & gesprek voerenHoofdstuk 5 SchrijvenTerugkijken - Wat heb je bij dit thema geleerd?ENGELS VOORAF ONLINEIn het online oefen- en toetsprogramma 'Engels Vooraf' bevat oefeningen en toetsen bij Hoofdstuk 1 Woorden , Hoofdstuk 2 Zinnen en Hoofdstuk 5 Schrijven, plus downloadbare toetsen per thema en per twee thema's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees van Daalen, Mirjam IJzerman, Carmen Gerbenzon
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789490998394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

ENGELS VOORAF - Op weg naar A1 is de nieuwe methode Engels van Uitgeverij Deviant die de leerling op weg helpt naar ERK-niveau A1. Leerlingen voor wie het eindniveau Engels maximaal A1 is, kunnen zich het Engels op een heel geleidelijke manier eigen maken met het leerwerkboek 'Engels Vooraf'.
Herkenbaarheid is het sleutelwoord.
Herkenbaarheid in onderwerpen, situaties, structuur en door veel herhaling.
De thema's wonen, werken en vrije tijd vormen de kern van het leerwerkboek.
Binnen elk thema heeft ieder hoofdstuk een eigen kleur en wordt het oefenmateriaal in een vaste volgorde aangeboden.
Alle aangeboden woorden en taalfuncties worden ook aangeboden met audio en/of video, naar keuze met of zonder ondertiteling.

Na het doorwerken van de methode 'Engels Vooraf' kan de leerling op maximaal ERK-niveau A1 luisteren, spreken, lezen, korte gesprekken voeren en korte berichten schrijven m.b.t. acht herkenbare thema's:
Thema 1 Familie & vrienden
Thema 2 Wonen
Thema 3 Hobby's en uitgaan
Thema 4 Vervoer
Thema 5 Gezondheid & ziekte
Thema 6 Contact
Thema 7 Werk
Thema 8 Geld

LEERWERKBOEK
Uitgeverij Deviant heeft bij 'Engels Vooraf' gekozen voor de beproefde didactiek van een leerwerkboek, ondersteund door veel video- en audiomateriaal en een uitgebreid oefen- en toetsprogramma via de methodesite Studiemeter.nl.
De kracht van dit leerwerkboek is dat het Engels met korte, toegankelijke filmpjes en geluidsfragmenten wordt aangeboden en vervolgens op veel gevarieerde manieren wordt geoefend.

DOELGROEP
leerlingen binnen het praktijkonderwijs;
leerlingen op niveau 1 van het mbo;
vmbo-leerlingen met leerwegondersteuning;
taalzwakke leerlingen die extra training en ondersteuning nodig hebben.

OPBOUW VAN DE METHODE
De acht thema's in 'Engels Vooraf' bestaan elk uit vijf hoofdstukken en een terugblik:
Hoofdstuk 1 Luisteren, kijken & lezen - woorden
Hoofdstuk 2 Luisteren, kijken & lezen - zinnen
Hoofdstuk 3 Lezen
Hoofdstuk 4 Spreken & gesprek voeren
Hoofdstuk 5 Schrijven
Terugkijken - Wat heb je bij dit thema geleerd?

ENGELS VOORAF ONLINE
In het online oefen- en toetsprogramma 'Engels Vooraf' bevat oefeningen en toetsen bij Hoofdstuk 1 Woorden , Hoofdstuk 2 Zinnen en Hoofdstuk 5 Schrijven, plus downloadbare toetsen per thema en per twee thema's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees van Daalen, Mirjam IJzerman, Carmen Gerbenzon
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789490998394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 24,99
  • 23,99
  • 23,99
  • 22,99
  • 22,99
  • 15,00
  • 17,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 24,99