Engels Verkort

Combipakketten met de methode in boekvorm

Beschrijving

ENGELS VERKORT is een methode Engels voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen. Dit startpakket bestaat uit: * leerwerkboek Engels Verkort * een licentie voor het online oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online * de licentie is inclusief First Aid Course en één niveautest LLA Met Engels Verkort werk je zelfstandig in een compact leerwerkboek en op Studiemeter. In het leerwerkboek vind je per niveau (A1, A2, B1, B2) korte leertaken waarin je generiek Engels met een beroepsinvalshoek kunt oefenen. Er is geen thematische aanpak, wat inhoudt dat je je eigen leerroute kunt bepalen. De methode is hierom praktisch en flexibel in te zetten, ook met weinig beschikbare contacturen. De onderwerpen en teksten in deze methode zijn speciaal toegesneden op beroepsgerichte situaties. Je oefent naast de vaardigheden ook met woorden en krijgen op specifieke momenten praktische tips over het leren van de taal. AANVULLEND LESMATERIAAL Je krijgt via de methodesite Studiemeter gratis toegang tot lesmateriaal bij het leerwerkboek, zoals bijbehorende lestaken, kijk- en luisterfragmenten en toetsen. ONLINE OEFENEN EN TOETSEN Voor extra oefening van de woorden en grammatica uit het leerwerkboek kun je terecht in het digitale oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online. Hierin oefen je zelfstandig met Engels in een beroepsgerichte context. Je hebt ook toegang tot First Aid Course of English (FACE) en Examencoach Engels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rosemary Carlton, Jenny Zilmer, Kees van Daalen, Mariska Wiersma, Marije Caudron, Cherish Grune, Marije de Haan, Mirjam IJzerman, Marleen Koevoets, Hans Mes, Janet Molenaar, Gerjanne van Oort
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463263221
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

ENGELS VERKORT is een methode Engels voor mbo-studenten die een BBL-opleiding of verkort traject volgen.

Dit startpakket bestaat uit:
* leerwerkboek Engels Verkort
* een licentie voor het online oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online
* de licentie is inclusief First Aid Course en één niveautest LLA

Met Engels Verkort werk je zelfstandig in een compact leerwerkboek en op Studiemeter. In het leerwerkboek vind je per niveau (A1, A2, B1, B2) korte leertaken waarin je generiek Engels met een beroepsinvalshoek kunt oefenen. Er is geen thematische aanpak, wat inhoudt dat je je eigen leerroute kunt bepalen. De methode is hierom praktisch en flexibel in te zetten, ook met weinig beschikbare contacturen.

De onderwerpen en teksten in deze methode zijn speciaal toegesneden op beroepsgerichte situaties. Je oefent naast de vaardigheden ook met woorden en krijgen op specifieke momenten praktische tips over het leren van de taal.

AANVULLEND LESMATERIAAL
Je krijgt via de methodesite Studiemeter gratis toegang tot lesmateriaal bij het leerwerkboek, zoals bijbehorende lestaken, kijk- en luisterfragmenten en toetsen.

ONLINE OEFENEN EN TOETSEN
Voor extra oefening van de woorden en grammatica uit het leerwerkboek kun je terecht in het digitale oefen- en toetsprogramma Engels Verkort Online. Hierin oefen je zelfstandig met Engels in een beroepsgerichte context. Je hebt ook toegang tot First Aid Course of English (FACE) en Examencoach Engels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rosemary Carlton, Jenny Zilmer, Kees van Daalen, Mariska Wiersma, Marije Caudron, Cherish Grune, Marije de Haan, Mirjam IJzerman, Marleen Koevoets, Hans Mes, Janet Molenaar, Gerjanne van Oort
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789463263221
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,00
  • 12,50
  • 17,99
  • 13,99
  • 22,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 17,50
  • 20,99