Engelen en demonen

de verbazingwekkende realiteit van een onzichtbare wereld

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Benny Hinn

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een onvergetelijke reis door de geestelijke wereld van goed en kwaad.In dit boek vol bijbelse feiten, zal je kennismaken met twee tegenovergestelde machten die actief aanwezig zijn in onze wereld: engelen en demonen. Het gaat hier niet om hersenspinsels, maar om echte levende wezens in het hier en nu. Er zal een fascinerende wereld voor je opengaan! Ontdek:* zeven specifieke feiten over engelen;* kenmerken en functies van serafs en cherubs;* het werk van de levende wezens: de zoa;* huidige taken van engelen;* bijbels bewijs dat engelen reuzen hebben verwekt op aarde;* zeven methodes van demonen om in mensen te komen;* twaalf demonische geesten en hoe je ze overwint; en* de rol van engelen en demonen in de eindtijd.ENGELEN EN DEMONEN"Ik vind het geweldig dat je dit boek gaat lezen. Het is het product van meer dan dertig jaar studie over dit onderwerp. Mijn ontdekkingen hebben mijn leven veranderd en ik weet zeker dat jouw leven er ook door zal veranderen." - Benny HinnBENNY HINN, is geboren in Jaffa in Israël. Hij is evangelist, leraar en auteur van bestsellers zoals: Goede Morgen, Heilige Geest, De Zalving, Hij Raakte Mij Aan, Dieper met de Heilige Geest en vele andere titels. Zijn zeer populaire televisieprogramma, This your Day!, wordt in meer dan tweehonderd landen bekeken. In dertig jaar tijd heeft hij het evangelie overal in de wereld aan vele miljoenen mensen verkondigd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benny Hinn
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789074115858
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Een onvergetelijke reis door de geestelijke wereld van goed en kwaad.
In dit boek vol bijbelse feiten, zal je kennismaken met twee tegenovergestelde machten die actief aanwezig zijn in onze wereld: engelen en demonen. Het gaat hier niet om hersenspinsels, maar om echte levende wezens in het hier en nu. Er zal een fascinerende wereld voor je opengaan! Ontdek:
* zeven specifieke feiten over engelen;
* kenmerken en functies van serafs en cherubs;
* het werk van de levende wezens: de zoa;
* huidige taken van engelen;
* bijbels bewijs dat engelen reuzen hebben verwekt op aarde;
* zeven methodes van demonen om in mensen te komen;
* twaalf demonische geesten en hoe je ze overwint; en
* de rol van engelen en demonen in de eindtijd.
ENGELEN EN DEMONEN
"Ik vind het geweldig dat je dit boek gaat lezen. Het is het product van meer dan dertig jaar studie over dit onderwerp. Mijn ontdekkingen hebben mijn leven veranderd en ik weet zeker dat jouw leven er ook door zal veranderen." - Benny Hinn
BENNY HINN, is geboren in Jaffa in Israël. Hij is evangelist, leraar en auteur van bestsellers zoals: Goede Morgen, Heilige Geest, De Zalving, Hij Raakte Mij Aan, Dieper met de Heilige Geest en vele andere titels. Zijn zeer populaire televisieprogramma, This your Day!, wordt in meer dan tweehonderd landen bekeken. In dertig jaar tijd heeft hij het evangelie overal in de wereld aan vele miljoenen mensen verkondigd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benny Hinn
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
ISBN
9789074115858
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99