En dan nu het goede nieuws…

Op naar de toekomst

Prijs € 24,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Ruby Wax

Paperback | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Dit boek hebben we harder nodig dan ooit.’ – Nigella Lawson Beste lezer, Ik weet wat je denkt, is het een macabere grap? Heeft ze in coma gelegen? Hoe kan Ruby Wax een boek schrijven over goed nieuws als de wereld wordt geconfronteerd met de ergste ramp sinds de pest? Laat het me uitleggen. Ik begon met het schrijven van dit boek in 2018, toen de zorgen van de wereld enigszins anders waren. Klimaatverandering, hebzuchtige bankiers, de belabberde staat van het onderwijs, waardeloze politici, geestelijke gezondheid: het zijn nog steeds enorme problemen, maar zelfs de oude waarzeggers die de toekomst voorspelden aan de hand van varkensdarmen hadden dit niet kunnen voorspellen. Maar toch, dit is mijn nieuwe missie: het delen van de groene scheuten van hoop die door de bodem van de beschaving gluren. Geletterdheid is op een historisch hoogtepunt, honger in de wereld zal waarschijnlijk deze eeuw worden uitgeroeid, technologische verbeteringen redden levens – om maar een paar dingen te noemen die zich reeds aan de oppervlakte aandienen. Ik heb met velen gesproken, van leiders tot wetenschappers en technische genieën. Ik heb onderzoek gedaan en in praktijk gebracht wat ik predik. En mijn conclusie? Achter de wolken schijnt de zon nog steeds. Dus hier zijn mijn woorden – mogen ze een blauwdruk worden voor hoe de wereld ten goede kan veranderen. Hopelijk leren we van hen. Liefs, Ruby

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruby Wax
Uitgever
Volt
ISBN
9789021462868
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

‘Dit boek hebben we harder nodig dan ooit.’ – Nigella Lawson

Beste lezer,

Ik weet wat je denkt, is het een macabere grap? Heeft ze in coma gelegen? Hoe kan Ruby Wax een boek schrijven over goed nieuws als de wereld wordt geconfronteerd met de ergste ramp sinds de pest? Laat het me uitleggen. Ik begon met het schrijven van dit boek in 2018, toen de zorgen van de wereld enigszins anders waren. Klimaatverandering, hebzuchtige bankiers, de belabberde staat van het onderwijs, waardeloze politici, geestelijke gezondheid: het zijn nog steeds enorme problemen, maar zelfs de oude waarzeggers die de toekomst voorspelden aan de hand van varkensdarmen hadden dit niet kunnen voorspellen.

Maar toch, dit is mijn nieuwe missie: het delen van de groene scheuten van hoop die door de bodem van de beschaving gluren. Geletterdheid is op een historisch hoogtepunt, honger in de wereld zal waarschijnlijk deze eeuw worden uitgeroeid, technologische verbeteringen redden levens – om maar een paar dingen te noemen die zich reeds aan de oppervlakte aandienen. Ik heb met velen gesproken, van leiders tot wetenschappers en technische genieën. Ik heb onderzoek gedaan en in praktijk gebracht wat ik predik. En mijn conclusie? Achter de wolken schijnt de zon nog steeds. Dus hier zijn mijn woorden – mogen ze een blauwdruk worden voor hoe de wereld ten goede kan veranderen. Hopelijk leren we van hen.

Liefs, Ruby

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruby Wax
Uitgever
Volt
ISBN
9789021462868
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99